vaisu

deepcold
6.10.2009

huono

Oli melko vaisut bileet viime perjantaina.
Hyödyllinen (7) Laadukas (5)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

vaisu

HIM
10.1.2014

urbiksessa vaisu on määritelty huonoksi ja esimerkiksi on annettu vaisut bileet. Joo, jos bileet ovat vaisut, niin huonothan ne ovat ainakin sellaisen mielestä, joka toivoo raisua meininkiä. Vaisu on raisun vastakohta. Tässä on joukko synonyymejä: innoton, tylsistynyt, ponneton, puolitehoinen, hiljainen, epätäydellinen, vaillinainen, hatara, keskeneräinen, puolinainen, päättymätön, päättämätön, vajaa, vajanainen, vajavainen, suppea

Yllättävän hyvä Lipponen ja vaisu Soini
13.1.2012 08:16 Ossi Mäntylahti Presidentinvaalit 201

Katsoin eilen mielenkiinnolla Yleisradion presidenttitentin. Ehdokkaat oli asetettu satojen lukiolaisten eteen ja nämä oli laitettu esittämään kysymyksiä. Kysymysten eteen oli selvästi nähty vaivaa. Ne olivat suoria ja häpeilemättömiä.

Ainoa ansiotonta kotikenttäetua yleisökysymyksistä saanut oli Haavisto. Ilmastonmuutoskysymys antoi hänelle tilaisuuden briljeerata omalla ydinalueellaan. Kaikille muille ehdokkaille esitettiin paljon kiperämpiä kysymyksiä.

Suorista kysymyksistä paras oli Soinille esitetty suora kysymys äärioikeistolaisten mielipiteiden hyväksynnästä. Biaudet ja Arhinmäki pitivät Soinia aiheellisesti tiukoilla persujen R-siiven sankareista, esimerkiksi Jussi Niinistöstä ja Jussi Halla-ahosta.
(uusisuomi.fi)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle vaisu.