Superfoobikko

Lahtarisika
13.3.2021

Superfoobikko tarkoittaa trans-aktivistia joka irrationaalisesti pelkää ja vihaa superheteroita ja mahdollisesti myös muita superseksuaaleja kuten superhomoja.

Lisätietoa: Katso myös: Superhetero

Termi mukailee sellaisia sanoja kuten homofobia ja transfobia.

Superfobia tarkoittaa siis kyvyttömyyttä hyväksyä sitä tosiasiaa että on olemassa ihmisiä, jotka seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi eivät ole ollenkaan kiinnostuneita ottamaan ketään transsukupuolista parisuhde tai seksikumppanikseen.

Superfoobikko tyypillisesti käyttää suhteettoman paljon aikaa superheteroiden herjaamiseen ja panetteluun, tai pahimmillaan jopa fantasioi superheteroiden tappamisesta, ja kirjoittaa näistä ajatuksista sosiaaliseen mediaan.

Superfoobikot haluavat siis jopa tappamisen uhalla pakottaa kaikki ihmiset olemaan valmiit ottamaan myös trans-sukupuolisia seksikumppaneikseen.

Termi kuvaa suvaitsevaisina esiintyvän liikkeen todellista suvaitsemattomuutta.

On huomattavaa, että kaikki trans-sukupuoliset eivät ole superfoobikkoja, eivätkä myöskään kaikki superfoobikot ole transsukupuolisia vaan suurin osa on muita vasemmistoaktivisteja jotka vain ovat ottaneet asiakseen loukkaantua transsukupuolisten ja muiden vähemmistöjen puolesta kaiksesta mahdollisesta.


Katso myös: Superhetero

Vai haluat sinä tappaa kaikki superheterot? Tuohan kuulostaa ihan joltain mitä superfoobikko sanoisi.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Superfoobikko.