rajakki

4001v63
13.5.2016

koostesana sanoista "rajat kii" ja "vajakki".
Ns. "maahanmuuttokriittinen" henkilö, jonka mielestä pitäisi sulkea valtakunnan rajat. Kuuluu "Rajat Kiinni"-ryhmiin ja pitää isoa älämölöä Lukee hupijulkaisuja kuten MV-lehti sekä uskoo kaiken mitä niissä sanotaan.
Argumentointi naivis-aggressivinen. Elämäm koulua käynyt kansalainen, jolle todellisuus ja ennen kaikkea faktat eivät ole tärkeitä, vaan pelonsekaisen vihan nimissä vajoaa vajaamielisen eli "vajakin" tasolle eli siis rajakiksi.

- Rajat kii perkule! Annetaan turpaan kaikille, jotka on erinäköisiä kuin me. Ne vie meiän naiset ja työt hitsimpimpula. Tai siis ei mun naista eikä mun työtä mut vois viiä jos olis nainen tai työ taijotain...

Uusin kommentti: Kyllä te vitun kusipäät olette ...

Lue kommentteja (3)

todellisuuskunkku
17.4.2017 21:17
pazkaa....
auts
6.5.2017 18:41
Aivan, samaa paskaa kuin "suvakki". Ja aivan yhtä käyttökelpoinen sana, vähän hauskempi vain.
pepsimaxeri
21.5.2019 22:58
Kyllä te vitun kusipäät olette natsien kanssa sitä samaa paskaa, joten turha huudella natseja vittuun, kun ette itse paljoa heistä eroa. Taitaa kutittaa vähän äijän kulleja, kun persut on suosituin puolue vitun mursu...

Piilota

Rajakki

Faktattiskii
21.5.2019

Kelan pummi ja juoppo joka ei tiedä muuta rotua kun valkoihoinen, haukkuu valkoista tummempaa neekeriksi ja huutelee rajatkii, syyttää maahanmuuttajia työn ja naisten varastamisesta vaikka itse ei ees hae töitä ja elää kelan rahoilla, on yleensä helvetin rasittava ihminen jonka kanssa järkevää keskustelua ei voi käydä. Uskoo kaiken mitä uutisissa sanotaan ja ei kritisoi oikeistopuoluetta millään tavalla.

"Voi vitun neekerit painukaa vittuu suomesta!"
-Taas toi rajakki huutelee tuol noille tummaihoisille ihmisille.
Turha (6) Hyödyllinen (4)

Uusin kommentti: aika paska :D :D Väitätkö ...

Lue kommentteja (1)

pepsimaxeri
21.5.2019 22:55
aika paska :D :D Väitätkö sinä pikkusieluinen homo, että ei ole kelanpummeja tai juoppoja, jotka olisivat suvakkeja. Tarkista faktat vitun autisti paskanaama.

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle rajakki.