Pissis/Lissu

lozquhh
2.3.2014

Pissikselle ja Lissulle jotkut tekevät pientä eroa mutta niissä ei ole juurikaan eroja.
Lissut/pissikset ovat paljastavasti pukeutuvia, 100kg pakkelia naamassa, ja lokin p****** silmäkulmissa ehdottomasti! ja suurin osa pissiksistä on blondeja ja esittävät söpöä ja heruttavat poikien edessä, hakevat myös pojilta huomioa! Instagrami täynnä herukuvia, ja pissikset polttaa tupakkaa koska se on coolii! d44

"OMGOMGOMG!!! Lauri sano et se diqqaa muz"
"viddu, q se vidun p**** (vaik) Jenni pölliihh Laurinhhhh mun nenänn eez vidduhh!! :((((((("
Hyödyllinen (4) Hauska (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Pissis/Lissu

jokujokujoku
31.3.2014

Eli pissiksiä sanotaan myös lissuiks. Pissikset on yleensä semmosii 12-19v tyttöi, pojatkin voi olla, mutta ne on fruittareita nimeltään. Pissisten lempiväri on semmonen räikeen pinkki. Pissikset värjää hiuksenä yleensä tumman ruskeeks tai blondiks. Sit ne tietty esittää kaikille ja kerää kaikilt huomioo, varsinkin pojilta.Tyttö pissikset käyttää ihan sairaasti meikkii, jotain kolme kertaa enemmän, mitä tartteis. Pissikset liikkuu porukois, joihin vaan tietyt henkilöt pääsee. Pissikset käyttää näitä sanoja erikoisen paljon: Daa, omg, vittu, ihq (ihkuu) yms... Pissiksii ei kiinnosta yhtään mitä tunnilla tapahtuu, yleensä ne vaan peilailee ja viestittelee toisilleen. Pissikset pukeutuu tiukkoihin pillifarkkuihin, huppareihin yms... Ja käyttää merkkivaatteita. Pissisten puhekielessä, käytetään X-kirjainta näin... Esim. Tuux? Mennääx? Alax? Yms... Tai sitten joitakin numeroita käytetään kirjaimina, kuten näin... Esim. D44, V1TTU yms... Yleensä pissikset hengaa kaupungilla, pöllii kaupast viinaa ja polttaa tupakkaa. Että tälläst. Mut yks hyvä vinkki kaikille! Älkää ikinä haukkuko muita lissuiks tai pissiksiks, jos ne oikeesti ei oo. Jos kyseinen henkilö on täysin samanlainen, mitä kerroin, nii älä silti mee aukoo päätäs. Kaikki on omanlaisii.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Pissis/Lissu

pissis
30.12.2012

pissis/lissu on sellane 12-19 vuotis tytsky tai poitsu(fruittari) yleens tyttöii ... ne värjäävät hiuksensa yleens blondix tai tumman ruskeex ne käyttää mahdollisimman paljon merkkkivaatteit ja ne ovat pillifarkut toppi paita huppari ja niin edespäiii pissixet käyttävät runsaasti meikkiä ja haluavat vaaleat tai pinkit huulet lissut käyttävätt sanoiija IHQ D44 OMG V*TTu pissisten lempi väri on pinkki<33 pissikset tekevät kaikkee salaa vannhemiltaan esim vetää siiderii röökkiii pöllivät kaupast muualt viinaa:P pissixet pysyvät jengeiss johon vain tietyt henkilöt kuuluu ja viikonloppuisin hengailevat kaupungill tai kioskin kulmilla täsissä kraupulass KOULU:
Tunnit: pissixiä ei kiinosta p@sk@n vertaa mitä tunneilla tapahtuu ne yleensä vain peilailevat ja meikkaavat textaileat muille kamuille ja ärsyttävät opea jos näitä ohjeita seuraan sust tulee vitu* ihquileva d44 ihq pissis siis OMG!!!!!!

kuvia pissixistä:
Laadukas (3) Hyödyllinen (3)

Uusin kommentti: aivan mahtava kiitos olen nyt ...

Lue kommentteja (1)

pissis
30.12.2012 00:39
aivan mahtava kiitos olen nyt ihq pissis tän jälkee

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Pissis/Lissu.