pissis

kakkakukka
14.3.2012

pissaliisa, teini, joka pukeutuu massasti, nolo !!

Hyi vittu toi on kauhee pissis!
Hyödyllinen (11) Huono (7)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

pissis

ms
7.10.2007

12-18 vuotias teini (tämä ikähaarukka on toki hyvin epätarkka, sillä koko ajan syntyy yhä nuoreimpia sekä vanhempia pissiksiä)

sanasta pissis tuli aikasemmin useimmiten mieleen tyttö, mutta nykyään pissis voi yhtä hyvin olla poika. pissis on yleensä kännissä, mutta myös selvin päin hyvin äänekäs ja käyttää mahdollisimman paljon kirosanoja. pissikset myös itkee usein (kts. itkuraivarit) ja kiroaa x-poika/tyttöystävää ja kuinka paska kyseinen henkilö on.

pissis-tyttö meikkaa ennen joka ikistä tapahtumaa, ja meikkiä on aina vähintään 3 kertaa enemmän kuin tarpeellista. pukeutuminen on mahdollisimman lutkamaista, viimeisin huuto on legginsit ja yöpaitamainen mekko.

pissis-poika pukeutuu hm-vaatteisiin, kaulus on aina taitettu ylös, farkut on tiukat mutta niitä pitää kuitenkin roikottaa vähän, ja lahkeet ovat aina sukkiin tungettu. pissis-poika on hyvin suojeleva hiuksiaan kohtaan, hän käyttää yleensä pipoa säällä kuin säällä mutta pipo on aina sijoitettu päässä niin että lippatukka otsassa pääsee kurkkimaan ulos.

pissikset halaavat liian usein.

sanoja jotka pissikset käyttävät on mm. ihq, lol, angsti, v*ttu, horo, dokaa, jne.

Aattelin että mikä ihmeen sirkus oli kulman takana mutta se olikin vain kolmen hengen pissislauma.
Laadukas (148) Hauska (65)

Uusin kommentti: Jannikatsu: No en tietääkseni.

Lue kommentteja (6)

nuolija
30.12.2008 17:42
siis ihan sika hyvä! tää kuvaa niin mua ja mun isoveljee!! :)
_mäji
11.1.2009 07:15
hmh...
Pak
5.12.2010 04:21
Tyttö pissis=Huora Poika pissis=Hintti
Yei
26.3.2011 17:57
Ahh.. Awesome, tää kuvaa niin hyvin mun koulun valtaväestöö :D Paitsi nörttei ja ernui.
jannikatsu
22.4.2011 20:34
Pak ooott oikeess!!(Y) elikkä yhdyn pakkiinn. nuolija oott outsi.yei oookko emo!?
Yei
27.10.2011 16:47
Jannikatsu: No en tietääkseni.

Piilota

pissis

KYLLÄAIVAN
3.5.2010

pissis on lyhenne sanasta pissaliisa. Pissis voi olla myös poika, vaikka yleensä pissikset ovat tyttöjä. [1]

Pissikset tekevät itsestään numeron keinolla millä hyvänsä.He esittävät esimerkiksi tyhmää. He haluavat olla muistettavia, ja onnistuvat siinä yleensä, tosin hyvinkin negatiivisesti. [2]

Pissisten tapohin kuuluu tyttöjen kesken kihiseminen ja paskan puhuminen.Itku- ja naurukohtaukset kuuluvat pissisten tapoihin. He halailevat keskenään, ja dissaavat muita porukalla. Yleensä he kuitenkin kusevat alleen kun heille tiuskitaan henkilökohtaisesti. Tätä seuraa tiuskaisijasta levitetyt karmeat juorut. [3]

Pissisten muotiin kuuluu nykyään legginssit ja pitkähkö toppi, huppari sekä tietenkin tissivyö ja näyttävät korvakorut. Pissikset meikkaavat ihonsa piiloon hyvin voimakkaasti. Meikin käyttö on muutenkin aivan liiallista. Esimerkiksi linnunpaskat ovat nousseet suosioon ( kts. linnunpaksa). Blondatut hiukset kera lakkakasan ovat pissisten suosiossa. Pissikset haluavat näyttää mahdollisimman paljon toisiltaan.

Pissiksille on kehittynyt oma slangi. Siihen kuuluu mm. sanonnat "niiku, daa, lol, ihq," Kirjoituskielessä he käyttävät numeroita niiltä näyttävien kirjaimien sijaan. esim. i=1, E=3, A=4, T=7,. [4]

[1] "Laura on sairaan rasittava" "just sellane pissis"
[2] "Siis mitennii muurahaine on eläin?? Sillähän ei oo ees silmii"
[3] "Khihihih kattokaa ton paitaa" *reps*
[4] " d44, toi on siis nii l0llero"
Laadukas (27) Hauska (7)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

pissis

Läppäskoude
26.1.2012

Pissis eli pissaliha. 70-80-lukujen aikana yleisesti käytössä ollut sanonta pissaliha, joka sittemmin on lyhennetty sanaksi pissis. Pissaliha eli pissis tarkoittaa yleensä nuorta tyttöä tai aniharvoin poikaa, jonka ajatellaan olevan vielä niin nuori, että häntä ei saa (iän puolesta) eikä kannata alkaa vietellä tavoitteena seksin harrastaminen hänen kanssaan. Pissalihalla tarkoitetaan sitä, että sukupuolielimiä ("liha") ei käytetä eikä ole käytetty vielä muuta kuin pissaamiseen -eikä siis vielä sukupuoliyhdyntään. Pissalihan eli pissisksen ei siis uskota ymmärtävän vielä seksin päälle mitään.

Nykyisessä käytössä 2010-luvulla pissis-sanan alkuperä on päässyt pahasti hämärtymään ja sitä ei varmasti käytettäisi nykyiseen tapaan, jos pissaliha/pissis-sanaa olisi käytetty 90-2000-luvuilla ja sanan alkuperä olisi tuona aikana säilynyt muistissa.

"Hei poiketaas tohon diskoon" -"Äh, ei viitti, siellä on pelkkää pissalihaa, mennään mieluummin tonne aikuisten tanssimestaan -ei noita pissiksiä viitti käydä vonkaamaan -saa vielä sakot".

Uusin kommentti: No tää on jonkun puutteessa ...

Lue kommentteja (3)

Miude
5.2.2012 14:40
se on pissaLIISAsta lyhennetty
Yours
19.5.2012 11:43
Niinpä!! Älkää tulko kirjottamaan mitään tällästä, jos ette oikeesti tiedä mitään!!
Tonttu13
25.2.2020 08:59
No tää on jonkun puutteessa olevan pedarin kirjoittama juttu

Piilota

Pissis

Yours
19.5.2012

Tarkoittaa tyttöä, joka liikkkuu porukassaan, johon pääsevät vain valitut. Pissikset käyttävät aina kireitä farkkuja, ja muutenkin merkkivaatteita. Pissikset käyttävät suunnilleen joka päivä sanaa: Vit*u, ja sanovat väliin ihQ Daat. Synonyymi sanalle: Lissu tai Pissaliisa.

Mitä toi oikein pissistelee, kun alko vaan yht'äkkii käyttää sikana meikkii ja merkkivaatteit?!

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

pissis

taidepetteri
17.12.2012

tyyppi (poika,tyttö, poikatyttö, tyttöpoika, transu, nuorekas, queer, ikinuori, babyface) joka on keskeneräisessä kehitysvaiheessaan epävarma kauneudestaan ja täten meikkaa vähän liikaa, mutta ei välttämättä hengaile Kampissa.

"en mä mikään pissis oo"

"Eii vittuuu, Lissu sano ett mä oisin pissis, kelaa vittu!"
Hyödyllinen (5) Huono (5)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

pissis

ännikä
29.5.2009

Pissis voi olla tyttö tai poika. pissikset haukkuvat toisia ja laittavat meikkiä naamaan ihan hirveästi. Käyttävät pinkkejä vaatteitä ja se on myös niiden lempivärinä!

Vitsi mikä pissis!

Uusin kommentti: OU MAI GAASSHH

Lue kommentteja (1)

jannikatsu
22.4.2011 20:35
OU MAI GAASSHH

Piilota

pissis

Evo_omfg
30.11.2008

Pissis on tyttö/poika henkilö joka haukkuu toisia. Vaatteet pitää aina olla muotiliikkeestä eikä mistään Halpa-Hallista tai vastaavasta. Pissiksellä on aina kamala halu halata. Ja jos ei ole saldoa tai poikaystävä jättää niin ''jengin johtaja'' päättää että koko ryhmän pitää itkeä senn yhden puolesta.

Siis IHQ, mun vaatteet on halpahallista!!!

Uusin kommentti: huono.

Lue kommentteja (2)

nuolija
30.12.2008 17:45
ihan buuullshittii!! d44h!
Lipander
23.10.2009 15:33
huono.

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle pissis.