pissaliha

Läppäskoude
26.1.2012

Pissaliha eli pissis. 70-80-lukujen aikana yleisesti käytössä ollut sanonta pissaliha, joka sittemmin on lyhennetty sanaksi pissis. Pissaliha eli pissis tarkoittaa yleensä nuorta tyttöä tai aniharvoin poikaa, jonka ajatellaan olevan vielä niin nuori, että häntä ei saa (iän puolesta) eikä kannata alkaa vietellä tavoitteena seksin harrastaminen hänen kanssaan. Pissalihalla tarkoitetaan sitä, että sukupuolielimiä ("liha") ei käytetä eikä ole käytetty vielä muuta kuin pissaamiseen -eikä siis vielä sukupuoliyhdyntään. Pisalihan eli pissisksen ei siis uskota ymmärtävän vielä seksin päälle mitään.

Nykyisessä käytössä 2010-luvulla pissis-sanan alkuperä on päässyt pahasti hämärtymään ja sitä ei varmasti käytettäisi nykyiseen tapaan, jos pissaliha/pissis-sanaa olisi käytetty 90-2000-luvuilla ja sanan alkuperä olisi tuona aikana säilynyt muistissa.

"Hei poiketaas tohon diskoon" -"Äh, ei viitti, siellä on pelkkää pissalihaa, mennään mieluummin tonne aikuisten tanssimestaan -ei noita pissiksiä viitti käydä vonkaamaan -saa vielä sakot".

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle pissaliha.