Mieslapsuus

Naurukala
23.3.2023

Määrittelemättömän pitkä aika, joka määrittyy kohteen ajasta kasvattaa selkäranka ja itsenäistyä. Jotkut mieslapset itsenäistyvät siirtyen omaan asuntoonsa,mutta harvaa on kumminkaan jäänyt kumppani katselemaan pidemmäksi aikaa.

Animetyttöfiguurien keräily on yksi mieslapsuuden vahvoja merkkejä, kuten myös vaippojen pitäminen ja tarpeettoman yli-innokas moderoiminen. Mieslapsuudessa vellovien kuullaan usein haikailevan pakkomielteensä kohteen fantasiamaailmaan, ts. heidän maailmaansa. Legendan mukaan jotkut ovat jopa päässeet sinne.

Esimerkiksi videopeli- ja elokuvaharrastusta ei tule sotkea mieslapsuuteen, koska kyseisistä asioista nauttiva voi kuitenkin omata selkärangan sekä olla henkisesti ja fyysisesti vahva persoona.

"Kimmo se vieläkin elää mieslapsuuttaan, tilasi juuri repullisen animetyttöfiguureja ja hänen nähtiin itkevän kaupassa, kun isä ei suostunut ostamaan kolmatta sipsipussia saman päivän aikana." - sivusta seurannut tarkkailija ja sokerittomiin siirtynyt oman elämänsä kunto ja puhti
Hyödyllinen (4) Laadukas (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Mieslapsuus.