Messukeisari

Naurukala
2.2.2023

Kaikki maan messut läpi käyvä hiippari. Ei olekaan messuja, joissa tämä viekas hahmo ei ole käynyt. Asuntomessut, ruokamessut, matkailumessut, lestadiolaismessut, rakennusmessut. Iisalmen rompepäivät tai vaikka avaruusmessut, siellä tämä sama nuuskija hilluu.

Asunnon kalusteet ja tavarat on kaikki kerätty erilaisista messutapahtumista. Menestynein messukeisari onnistui kavaltamaan asuntomessuilta konttiasunnon itselleen ja lain porsaanreikien kautta sai siirrettyä omistuksen virallisesti omiin nimiinsä ilman jälkiseurauksia.

Messukeisari on tunnistettavissa violetista samettiviitastaan, vaikka muu asuste saattaa ollakin vaihteleva. Se riippuu aina mitkä messut on kyseessä, esimerkiksi saunamessuilla keisarilla saattaa olla ympärillään vain pyyhe.

"Joo se messukeisari kävi keräämässä meidän näytteet kauhakuormaajalla ja siirsi samalla autonikin omiin nimiinsä jollain verukkeella.." - Erämessuilla ensimmäistä kertaa kojua pystyttänyt kesähessu ja lapanen

"Minulta messukeisari vei vaimonikin mennessäni..." - vierestä tilannetta seurannut nuhapumppu ja ikuinen kakkonen

"Aito messukeisari kuulema elää vuoden pelkillä maistiaisilla.." - kadehtiva kuluttaja ja ruokajonojen hidaste

"Pitäjän messukeisari mökkylöi näytetynnyrisaunansa alas kalliolta.." - öljybarrelin pokeripöytään nokittava oman elämänsä ventti ja vesa
Laadukas (2) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Messukeisari.