juopon tuuri

jakke
25.2.2009

Juopon tuuri on sitä kun on helskutan päissään, pysyy hädintuskin pystyssä, seikkailee portaikossa kädessä jallu-pullo, kori kaljaa, sinappia ja makkarapaketti ja siltikin onnistuu viettämään illan loukkaamatta itseään

-Kaveri tippu pää eellä skootterin selästä ja nous ylös niinku mitään ei ois tapahtunu!
-Juopon tuuria.
Hauska (10) Laadukas (7)

Uusin kommentti: Herttoniemessä viime talvena olleissa kotibileissä ...

Lue kommentteja (1)

HIM
8.7.2011 01:39
Herttoniemessä viime talvena olleissa kotibileissä yksi kaveri putosi viidennen kerroksen parvekkeelta alas. Iso piha oli aurattu samana päivänä, ja alla oli valtava lumikasa odottamassa poiskuljetusta. Kaveri pudisteli lumet pois ja lähti jatkamaan bilettämistä. Sitä voi jo kutsua juopon tuuriksi.

Piilota

juopon tuuri

HIM
11.1.2014

känniläisten joskus jopa ilmiömäinen kyky selvitä hengissä sekoiluistaan

Herttoniemessä viime talvena olleissa kotibileissä yksi kaveri putosi viidennen kerroksen parvekeelta alas. Iso piha oli aurattu samana päivänä, ja alla oli valtava lumikasa odottamassa poiskuljetusta. Kaveri pudisteli lumet pois ja lähti jatkamaan bilettämistä. Sitä voi jo kutsua juopon tuuriksi.

Uusin kommentti: HIM, tämäkään ei todellakaan ole ...

Lue kommentteja (1)

kmarvia
3.6.2014 21:57
HIM, tämäkään ei todellakaan ole SLANGIsana, niinkuin pitäisi! Mikä ihmeen sairaalloinen tarve HIM:illä on lisätä tänne sanoja, jotka ei ole slangia nähneetkään. No HIM tahtoo tehdä tästä oman muistomerkkinsä, HIMipedian. Ihmettelen kovasti, ettei Urbiksen johto ole asiaan vielä puuttunut. Lähes kaikissa HIM:in lisäämissä sanoissa on yksi (1) laadukas ja yksi (1) peukku ylöspäin. Ei ole vaikeata kuvitella, kuka nekin on antanut. Tämä sanahan selitettiin jo! Eiks HIM osaa lukea?!!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle juopon tuuri.