Boomerselkä

Naurukala
15.5.2022

Boomerselkä kehittyy henkilön murtaessa selkänikaman töissä, jonka seurauksena luuydinneste valuu hauraimpiin paikkoihin. Alaselkä luutuu kokonaan uudestaan, muodostaen titaaniakin vahvemman rakenteen. Haittavaikutuksia ovat venyvyyden ja notkeuden menettäminen, mutta plussana ovat armoton kestävyys piha-ja puutöissä.

Boomerselällä jaksaa pilkkoa puita vaikka koko viikonlopun ja kantaa kiviä satunnaisiin paikkoihin. Myös moottoriremontti hoituu kivuttomasti.

Boomerselkä ei oireile työtä tehdessä, mutta töiden valmistuttua kipu iskee että uhri voi valittaa asiasta koko perheelleen ja tarvittaessa työtovereille.

Boomerselkää ei voi vahvistaa salitreenillä, vaan se vaatii oikeata työntekoa ja kärsimystä.

"Yritin saliselällä tehdä puutöitä, eihän sitä kipua kestänyt kukaan. Paikallinen boomerselkä nauroi ja joi samalla pilkkoen halkoja kirveet molemmissa käsissä." - perinnön menettänyt suvun pettymys

"Onhan se kiva että isäntä hoitaa kaikki pihatyöt, mutta kyllä tuohon boomerselän oireyhtymän jälkimaininkeihin täytyy löytyä jokin parannuskeino.." - hiljaisuutta haikaileva vaimon turjake
Hyödyllinen (6) Hauska (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Boomerselkä.