Bäginiga

wellu62
9.7.2012

Bäginiga, bägäri, "The Man"... - Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Bäginigalla viitataan useimmiten Helsingin alueella liikuskeleviin tummaihoisiin, tiettyä terveysvaikutteista yrttiä levittäviin mieshenkilöihin. Jos avaat silmäsi, koko stadi on täynnä näitä.

HUOM!
Erittäin paska systeemi jota en suosittele kenellekään - Suomi on luultavasti maailman ainoa kolkka missä järjestäytynyttä bägäritoimintaa esiintyy, tämä näet on ainoa paikka maailmassa missä porukka ostaa nollakasin bägejä kahteenkybään. Tietysti hyviä poikkeuksia esiintyy, näiden puhelinnumerot ovat tarkoin varjeltuja salaisuuksia.

Jäbä, ootko menos bägärille? Ota mulle samal kaks.
Laadukas (4) Hyödyllinen (3)

Uusin kommentti: Niinpä niin. Joku voisi sanoa ...

Lue kommentteja (1)

ilefix
9.2.2013 20:34
Niinpä niin. Joku voisi sanoa tuon Wellun kuvauksen olevan pahemman luokan kärjistämistä, mutta ei se ainakaan liian siloteltua kuvaa anna kyseisestä aiheesta. Noinhan se kieltämättä jossain määrin valitettavasti menee. Tästä aiheesta voisi kirjoittaa vaikka aamuyöhön saakka kestävän luennon, mutta se ei liene tarpeen. Sitä paitsi, enhän minäkään kaikkea tiedä - tai tyhmä olisin, jos luulisin tietäväni. Oman näkökulmani voin silti tuoda asiaan. Tätä aihepiiriä voisi lähestyä vaikkapa historiallisesta, kansallisesta tai maantieteellisestä näkökulmasta, mutta otetaan nyt kuitenkin mieluummin ihan yksinkertainen, jonkin sortin keittiöpsykologin lähestymistapa. Ensinnäkin, tyhmähän ei ole se, joka pyytää. Tässäkin pätee simppeli kysynnän ja tarjonnan laki. Meidän kansallinen itsetuntomme sekä tämän myötä myös henkilökohtainen identiteettimme on niin heikko, että tänne Härmälandiaan, Euroopan Takapajulaan on päässyt syntymään kyseinen tilanne. Vastakkainasettelun voi toki purkaa, mutta se vaatii aikaa, asenteiden kollektiivista muutosta sekä "barrikadeja". Viisastelu sikseen, NAUTTIKAAMME ELÄMÄSTÄ! <3 <3 -illurei-

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Bäginiga.