antti tuisku

tezzuzza
22.10.2008

Antti Tuisku (lat. kirkumus microfonius, s. 27. helmikuuta 1984) on henkilö, joka aiheuttaa pikkupojissa vahvoja antipatioita ja "homo homo hoomoo" -kommentteja, koska Antti vie silmiä räpsäyttämällä kaikki pikkupoikien pikkutytöt. Voit huomata edellä sanotun todeksi lukemalla artikkelia pidemmälle. Tuiskulla on pelottavan aggressiivinen ihkupissis-kannattajajoukko, joka teurastaa sinut heti, jos sanot heille Antti Tuiskusta pienenkin negatiivisen sanan. Hänet tunnetaan joissain piireissä myös nimellä Pena tai Ana Tee.


Suomessa kansalaisvelvollisuuteen kuuluu Antti Tuiskuun kohdistuva verbaalinen tai fyysinen hyökkäys, mutta kansalaisia varoitetaan; Antilla on myös vastaiskuja hyökkääjiä vastaan. Tunnetuimpia niistä on hänen kuusiviivaiseen E:hen ulottuva lauluäänensä, joka tulee suoraan röörireiästä. Hän on myös perustanut samanimisen uskonlahkon pikkutyttöjä varten.

Tuisku-laki: Kansalaisvelvollisuus


Suomen lain mukaan jokaisen suomalaisen on ainakin kerran elämässään potkaistava Antti Tuiskua päähän tai kirjoitettava hänen levystään julkea arvostelu. Jos olet alle 150-senttinen, olet lain mukaan oikeutettu potkaisemaan häntä ihan mihin yletät. Tuiskua saa heittää pullolla päähän, jos haluaa, mutta ohiheitosta seuraa sakot. Pullojen on vuoden 2007 lakiuudistuksen jälkeen myös oltava muovisia kaljapulloja.

Uusin kommentti: Tämä ei ole slangia!

Lue kommentteja (1)

kmarvia
13.9.2013 21:52
Tämä ei ole slangia!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle antti tuisku.