Ylilauta

odensjonne
30.7.2018

Es jonnejen päristely paikka netissä.

"Olin koko yön ylilaudalla"
Turha (2) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

ylilauta

marcopoloboy87
8.8.2014

Nuorten kokoontumis paikka netissä. "Ylläpito tarjoaa nuorille vessan seinän, jonka käyttäjät itse täyttävät" -muokattu, lähde iltalehti.fi . Ylilauta.org Verkkosivulla on aiheita eli seiniä jonne voi kirjoittaa oman asiansa jota muut voivat kommentoida. Asiat tapahtuu kaikki anonyymisti joka on laudan suosion syy. Laudalle voi laittaa kuvia, linkkejä ja videoita.

Vitun vammasten nekkejen apinojen ja lepakon syönti aiheutti sit sen maailmanlopun, turhaan kuumottelitte sitä ydinsotaa, me kaikki tullaan kuoleen lopulta siihen et paskonnetaan omat sisälmyksemme ulos, kiitos afrikan ja vitun apinan tasolla olevien ihmisten! -suorakopio satunnaisesta

Moi, AP on ongelmatilanteessa, siskojen (15v ja 21v) välistä suoraa huutotaistelua on jatkunut jo puoli tuntia, vanhempi sisko lukitsi itsensä pikkusiskon huoneeseen kun oli käymässä ja ne alotti riidan nukkumisasennoista(!?)

Kuitenkin, oon nyt poliisin soittamisen partaalla kun ne työntelee toisiansa pitkin huonetta ja pikkusisko koittaa paeta ikkunan kautta.
(Väkivaltaa ei oo tapahtunut kun oon tarkistanut 5min välein)

Mitä tehdä? -myös kopioitu satunnaisesta.
Hauska (1) Laadukas (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle ylilauta.