tutkari

J_P
8.8.2013

1) Tutkimuskemikaali; silloin kun tällä tarkoitetaan päihteenä käytettäviä kemikaaleja. Tarkoittaa usein samaa kuin design-huume. Synteettisiä aineita, joiden käytöstä päihteenä ei ole saatavilla kattavasti tietoa. Usein serotonergisiä psykedeelejä (Alexander Shulginin mittavan elämäntyön johdosta), kuten 2C-E, mutta enenevissä määrin myös muita aineita, kuten jehovana tunnetut JWH-yhdisteet, jotka ovat kannabinoideja. Näiden etuna on muun muassa halpa hinta ja lievemmät rangaistukset levityksestä, käytöstä ym.

2) Tutkintavanki, rikostutkinnan aikana vangittu henkilö; ei siis tuomittu. Esitutkintaviranomainen saattaa esittää epäillyn vangitsemista esimerkiksi jos hänen epäillään vapaana ollessaan yrittävän vaikeuttaa tutkintaa.

1)
-Ostin pari lappua DOCia joltain jätkältä psykebileissä, pitäiskö ottaa pieni päivätrippi?
-En mä oikein noita tutkareita oo viittiny...
-No hei, DOCia on kuitenki käytetty jo varmaa 30 vuotta! Oli LSD:kin tutkari kun se keksittiin, eikö? Onko MDMA tai 2C-B vielä tutkareita sun mielestä?

-Vitut toi mitää happoo oo, jotain tutkaripaskaa... maistuki saatanan karvaalta!

2)
-On se muuten saatanan ankeeta, istun just kolme viikkoo tutkarina tossa paikallisessa poliisivankilassa. Ainoo hupi oli jemmata aina aamulla bentso tyynyn alle ja syödä ne sit kerralla kun niitä oli muutama kasas.
-No en mä nyt tiedä, saahan sinne kirjoja ja ruoka tulee luukusta kolme kertaa päivässä, illalla jotain hyvää jälkkäriäkin. Mitäs oot tollanen, olisit vaan rauhottunu ja lukenu jonku hyvän kirjan. No pääasia ettet lähteny vasikoimaa, moni äijä ois jo pettäny.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Tutkari

fuu
25.6.2012

Tutkimuskemikaali, Design-huume

Huono (1) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

tutkari

tjoveri
18.5.2014

Tutkari eli tutkimuskemikaali. Tutkareilla tarkoitetaan yleensä uusia päihdyttäviä aineita. tunnetuinpia tutkareita kutenkin on Lsd ja MDPV vaikkei niitä periaatteessa pidetä enää tutkareina

Tilasin lapista tutkareita, niin eiköhän ensviikolla pitäisi tulla jo postista

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Tutkari.