Susilapsi

Naurukala
19.5.2023

Henkilö, joka kuuntelee Sonata Arcticaa, vanhaa Nightwishiä ja muuta vastaavaa musiikkia. Hieman tai enemmänkin hipihtävä luonne. Tyyliin lukeutuu eläin aiheiset vaatteet ja unisiepparit. Puheääni on usein hiljainen ja monotoninen, ja heitä pyydetäänkin usein toistamaan sanomansa. Susilapsilla on tapana hakeutua automaattisesti kaltaistensa seuraan, ja jos joku seuran jäsenistä alkaa muuttamaan tapojaan, hänet erotetaan laumasta pysyvästi.

Susilapsuus päättyy aikuistumiseen, mutta joissain tapauksissa se vaihtuu (yleisimmin uroksilla, mutta myös naaraita on, sillä näin susilapsigeenit ovat siirtyneet vuosituhansien ajan sukupolvelta toiselle) susimieslapsuuteen jolloin tyyli pysyy läpi elämän. Intohimoisimmat susimieslapset karkaavat elämään luontoon veljiensä pariin ja joskus rohkeimmat samoojat ja luontokuvaajat voivat nähdä heitä suorittamassa merkillisiä riittejään kuunvalossa..

Susi(mies)lapset ovat tavallisesti oikein asiallista porukkaa, ja heihin voi myös törmätä ulkoilmafestivaaleilla minkä tahansa bändin keikalta nyökkäilemässä musiikin tahtiin. Päällä on poikkeuksetta Sonata Arctican tai Nightwishin t-paita.

"Se naapurin susimieslapsi oli taas ulvomassa kuuta yö sydännä, kyllä tässä kohta täytyy alkaa kivääriä viritellä tai koira lähtöö.." - yöunensa pidempään menettänyt suden metsästyksen puolesta puhuja sekä ikkunaa talvella auki pitävä oman elämänsä paksunahka ja rasva.

"Tutkimusten mukaan susilapset ovat alkaneet siirtyä myös Stratovariuksen ja myös Nightwishin kakkoslaulajan kappaleisiin.."- innostunut hevilogian tutkija ja tunnettu moshpit kukko
Laadukas (2) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Susilapsi.