sokeitten maassa yksisilmäinen on kuningas

HIM
2.1.2014

Erasmus Rotterdamilaisen tunnettu viisaus, joka tarkoittaa sitä, että voittaaksesi sinun ei tarvitse välttämättä olla loistava jossakin asiassa, vaan riittää, että olet muita parempi

Pienet paikalliset sähköyhtiöt saavat korkeamman asiakastyytyväisyyden kuin isot jätit, eivät välttämättä siksi että ne hoitaisivat asiansa paremmin, vaan siksi että ihmisten on helpompi samaistua abstrakteihin asioihin kuin niitä on tarjoamassa tuttu tai ainakin saavutettavissa oleva ihminen. Vastaavasti operaattoreista ne jotka ovat erikoistuneet kuten Welho laajakaistaan ja maksu-TV:seen tai TDC yritysasiakkaisiin saavat selvästi kilpailijoista korkeammat pisteet. Näitä apukoulun priimuksia yhdistävät samat asiat, 1) parempi ja nopeampi asiakaspalvelu, 2) kyky konkretisoida miksi asiakkaiden kannattaa valita heidät ja 3) vahva sitoutuminen myös olemassaoleviin asiakkaisiin.

Se on verrattain helppoa, sillä sokeiden maassa yksisilmäinen on kuningas.
(kauppalehti.fi nettiblogista)

Tiedän erään kaupunginosan, jonka kerrostaloarkkitehtuuri on mitä karmeinta 70-80 -lukua eli neuvostomallin elementtikompleksia. Vaan kuinka ollakaan, siellä betonihirvitysten keskellä sattuu olemaan yksi myöhemmin, käsittääkseni tällä vuosituhannella rakennettu kerrostalo. Ei mitenkään erityinen muodoltaan, ihan peruslaatikko. Siinä ympäristössä se kuitenkin pistää silmään kuin isomushippu soran keskellä Raumalan Nipan kultavaskoolissa. Sokeiden maassa yksisilmäinen on kuningas. (nettiblogista)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle sokeitten maassa yksisilmäinen on kuningas.