Slender

SlenderMAN
25.12.2012

Voi myös olla "Slender man". On niin sanottu "Urbaani Legenda". Joka on peräisin jonkun nettipalstan perustamasta Photoshop (kuvankäsittely-ohjelma) kilpailusta jonka aiheena oli tehdä mahdollisimman pelottava kuva.

Tämän pohjalta on tehty peli nimeltä "Slender: The Eight Pages" ja sillä on monta jatko osaa kuten mm. "Slender Mod" ja "Slenderman's Shadow" - pelisarja. Peleissä pelaaja on pimeässä metsässä ja hänen on löydettävä 8 lappua.

Kun pelaaja on ottanut ensimmäisen lapun Slender tulee esiin pelaajan takaa kävellen jonka voi huomata ruudun liikkeestä (internetistä ladattavasta pelistä ruutu rupeaa epäselkenemään ja "temppuilemaan kuin vanha televisio") ja Slenderin äänestä joka muistuttaa "aa" ta mutta henkeä haukkovaa ääntä. Pelaaja pääsee siitä hetkeksi eroon juoksemalla pakoon mutta Slender tulee uudestaan esiin kun tavoittaa pelaajan kävellen. Kun pelaaja saa lisää lappuja käsiinsä Slenderin vauhti lisääntyy ja kun kaikki 8 lappua on saatu Slender juoksee ja lopulta saa pelaajan kiinni koska pelissä ei ole loppua.
Puhelimiin ladattavassa versiossa on myös 9 lappu jossa lukee "more to coming" jonka jälkeen pitäisi löytää olematon avain ja pelaaja voi juosta ympyrää niin kauan kuin jaksaa kunnes Slender saa kiinni. Jos pelissä olisi avain se menisisi autoon jolla pelaaja voisi ajaa pois kentältä ja päästä läpi. MUTTA PELISSÄ EI OLE AVAINTA! Myöskään internet pelissä ei ole loppua. Pelin grafiikat ovat mitä ovat mutta Horror pelinä se on erittäin pelottava alottelioille. Kokeneimmat pelaajat eivät jaksa välittää Slenderistä ja menevät nurkassa vain Slenderin lävitse ja jatkavat olemattoman avaimen etsimistä.

Slenderin ulkonäkö:

Musta Smokki päällä oleva pitkä olento (smokki joten mies) Slenderin iho on hyvin vaalea ja slenderillä ei ole kasvoja (nenää, silmiä, suuta) mutta pieniä varjostuksia näkyy ja siitä on tullut myös nimitys "No eyes Slender" Slenderillä on myös kyky "levittää" raajansa niinsanotuiksi lonkeroiksi tai raaja-lisäkkeiksi, puhelimiin saatavassa pelissä nämä lonkerot tulevat näkyviin kun slender on lähellä pelaajaa.

"EI EI EI EI EI EI EI SE ON MUN TAKANA JUOKSE JUOKSE LÄSKI ET SÄ VOI OLLA NOIN HIDAS!!! EEEIII se sai mut kii :<"
Laadukas (4) Hyödyllinen (4)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Slender.