Simp

Shakkeus
26.1.2021

Etymologia:

Englanninkielinen slangitermi, jolla ei ole tarkkaa määrittelyajankohtaa, mutta nykyisen käsityksen mukaan simp on akronyymi sanoista "Sucker/Sucka Idolizing Mediocre Pussy".

Määritelmä:

Simp on sinkkumies/peräkammarin poika, jolla on taipumusta miellyttää ja liehitellä rahallisesti hyvännäköisiä naisia internetissä. He lahjoittavat rahaa hyvännäköisille naishenkilöille, jotka esimerkiksi striimaavat Twitchiin tai jakavat kuvia/videoita/striimaavat OnlyFansin kaltaisilla sivuistoille saadakseen heiltä mahdollisuuksien mukaan keinotekoista sosiaalista huomiota ja hyväksyntää sekä näistä syntyvää hyvänolontunnetta itselleen. Simpit tämän jälkeen kuvittelevat harhaisesti olevansa merkittäviä ja tärkeitä ihmisiä sosiaalisesti naishenkilölle, jota he fanittavat tai peräti teennäisesti fanittavat ja "simppauskierre/simppauskoukku" eli toksinen fani-idoli - suhde simpin ja naisstriimaajan välillä voi alkaa.

Simpit ovat yleensä reaalimaailmassa todella epävarmoja, idealistisia ja epätoivoisia pari- ja intiimisuhteidensa suhteen. He voivat pahimmillaan myös toimia ahdistelevasti striimaus- ja somepalveluissa toimivia nuoria naisia kohtaan, vaikka he eivät näin reaalimaailmassa uskaltaisi toimia.

Yleinen käyttötarkoitus:

Sanassa on halventava kaiku ja sitä käytetäänkin yleisesti haukkumasanana yllä olevan määritelmän kaltaisista henkilöistä eli sosiaalisesti heikkotaitoisista, alistuvista ja joskus myös häiriintyneistä tai harhaluuloisia miesoletetuista inceleistä, jotka pyörivät internetissä esim. Twitchissä ja OnlyFansissa.

- Toi äijä kattelee jatkuvasti tota Belle Delphineä.
- Se on varmaan simp.
Hyödyllinen (20) Laadukas (6)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Simp

Shakkeus
26.1.2021

Harhaluuloinen henkilö, joka kuvittelee ostavansa netin välityksellä parittajapalveluita (pimp), mutta ostaakin vain "nykyaikaisia Geisha-palveluita" eli etäviihdytyspalveluita (e-tytön twitch-striimausta tms.), joihin ei liity edes välttämättä suoraa eroottista viihdyttämistä.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

simp

kaakilimase
12.8.2020

Termi, jota vähä-älyiset käyttävät miespuolisista henkilöistä, jotka ovat minkäänlaisessa kontaktissa vastakkaisen sukupuolen kanssa. Ei ole merkitystä onko tämä henkilö oma sisko tai äiti etc.

Kato se juttelee Emmalle, se on simp
Huono (165) Hyödyllinen (37)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle simp.