Retroseksuaali

pentti58
3.2.2009

Retrosekuaali on miehinen mies, alfauros, joka ei liiemmin panosta pukeutumiseensa, tai ulkonäköönsä, ns. tosi mies. Ei kuitenkaan voida väittää retroseksuaalin olevan käytöstapoja vailla oleva luolamies, mikä tekeekin retroseksuaalista yhtä rakastettavan, kuin metroseksuaalista, sama pätee toisinkinpäin.

Retroseksuaali on ns. vastakohta metroseksuaalille, tosin retroseksuaalin määritelmään ei liity "ikäkriteereitä", kts. metroseksuaali.

Retroseksuaali sanan, vastermiksi metroseksuaalille loi/ toi yleisen kansan tietoisuuteen Mark Simpson 2000-luvun alkupuolella.

Retroseksuaali mies käyttää vaatekaapista ensimmäisenä käteen tulleita vaatteita, olivat ne likaisia eli eivät. Yleinen hygienia hoidetaan pelkällä suihkulla, sekä ehkä pikaisella kasvojen huuhtelulla. Sanoja kasvovoide, manikyyri, pedikyyri ja parturikampaamo retroseksuaali ei "tunne". Ainoa alkoholijuoma mihin hän koskee on olut ja jos on juhla niin kurkusta alas menee viinin sijaan raaka viina, mikä käy myös hyvin partavedestä.
Laadukas (25) Huono (6)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Retroseksuaali.