polkutaksi

HIM
11.1.2014

eli riksa (ninrikisha, sananmukaisesti "ihmisvoimalla kulkeva vaunu") on nimitys Kaukoidässä käytettäville vedettäville, tai nykyisin tavallisimmin poljettaville tai skootterivetoisille yhden tai kahden henkilön kuljetusrattaille

Ympäristöystävälliset polkutaksit eli riksat ovat saapuneet Helsinkiin! Vuokraamme polkuriksoja erilaisiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi häihin, polttareihin, lastenkutsuille ja muihin juhliin. Tapahtumavuokraus onnistuu pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla sekä Lappeenrannan ympäristössä. Riksamme ovat saatavilla sekä ilman kuljettajaa, että tarvittaessa kuljettajan kera. Lisätiedot ja yhteydenotot:050 5582525 (riksavuokraus.fi)

Uusin kommentti: HIM, tämäkään ei todellakaan ole ...

Lue kommentteja (1)

kmarvia
3.6.2014 22:39
HIM, tämäkään ei todellakaan ole SLANGIsana, niinkuin pitäisi! Mikä ihmeen sairaalloinen tarve HIM:illä on lisätä tänne sanoja, jotka ei ole slangia nähneetkään. No HIM tahtoo tehdä tästä oman muistomerkkinsä, HIMipedian. Ihmettelen kovasti, ettei Urbiksen johto ole asiaan vielä puuttunut. Lähes kaikissa HIM:in lisäämissä sanoissa on yksi (1) laadukas ja yksi (1) peukku ylöspäin. Ei ole vaikeata kuvitella, kuka nekin on antanut.

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle polkutaksi.