podi

HIM
2.1.2014

suomenkielinen slangivastine englannin sanalle pod. Englannissa pod tarkoittaa kymmeniä eri asioita, ja niinpä suomenkin podi tarkoittaa montaa eri asiaa, joista tässä on muutama esimerkki:

Aktivistit pidätettiin ja podi takavarikoitiin, mutta tämä ei ole ohi
Blogpost by Ben Stewart - kesäkuu 2, 2011 at 17:38

Tanskan laivaston kiipeilijät murtautuivat aamulla selviytymispodiimme, joka roikkui Cairn Energyn öljylautassa täällä Grönlannin arktisella merellä. Kaksi podiin majoittunutta aktivistiamme pidätettiin.

Hannah ja Luke olivat riippuneet jättiläismäisen Leiv Eiriksson -öljynporauslautan alla keltaisessa selviytymispodissa, 25 metriä meren yläpuolella miltei 100 tuntia. (greenpeace.org)

Polar RS200sd kello+podi+vyö 40+30+20= yhdessä 60 euroa
Myyn otsikon juoksuun sopivan sykemittarin laitepäivityksen (Ostin rcx5) vuoksi. Noudettavissa Pohjoishelsingissä, matkahuoltokin tuo. (juoksufoorumi.fi)

MyCafé MC-08L, LATTE kahvinkeitin on saksalaista laatua oleva uusi 3-yhdessä systeemillä toimiva kahvinkeitin. Se valmistaa kahvit tai espressot kahvipodeista eli kerta-annoksiin pakatusta kahvista suoraan kuppiisi. Keittimen pumppu uuttaa 87 -93 asteisen veden podin läpi. (kahvinkeitinmainoksesta)

Tämän kauden kukinnot aloitti ensimmäisenä Leek C.Annuum. Ensimmäistä kertaa kasvattelen tätä uutta tuttavuutta joka on kotoisin Bluesman:in farmilta. Luvassa pitäisi olla mahtavan kokoisia podeja! (chilinkasvattajan blogista)

Mainittakoon vielä lopuksi, että englannissa P.O.D. on yhdysvaltalainen rock ja metal -yhtye, joka on ollut kuusi kertaa ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi ja on saavuttanut levymyynnillään multi-platina-arvoja. Yhtyeen nimi tulee sanoista Payable On Death.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle podi.