Panimopaska

Volvomies45
13.9.2024

Nimitys rajun oluen makuisen illan jälkeisenä aamuna pönttöön tuotetulle jätökselle. Koostumus vaihtelee kovan, helminauhaisen, papanan sekä ruskean kastikkeen välillä ja voi pinnistyksen aikana muuttua suunnasta toiseen.

Yleinen empiirinen havainto on, että peräsuolessa on ensin kovasti pakkautunut tulppa, joka kuin lapsen synnyttämisen jälkeen vapauttaa saksalaisittain sanottuna durchfallin (suom. paskaputous.)

Jätöksen hajua kuvaillaan usein pahaksi, kuvottavaksi kuin myös mädäksikin ja se leijuu ilmassa kauan, erityisesti jos se vapautuu 'pierun' eli anuslemahduksen muodossa. Juotu oluen määrä korreloi hajuun tiukkuuteen suoraan verrannollisesti.

'Panimo' sana nimitykseen tulee vatsassa tapahtuvasta kemiallisesta reaktiosta, mikä johtaa kyseiseen uloste-ilmiöön. Henkilö on illan aikana nauttinut niin paljon olutta, että se alkaa käymään uudelleen vatsassa, käymisreaktion merkkinä huomattavimpana illan aikana on vatsan valtava turvotus, joka vasta panimopaskan jälkeen alkaa helpottamaan.

Siis juotu olut tekee juojan sulatuselimistölstä panimon, jonka seurauksena on oluen kiinteä muoto: panimopaska.

"Hyi vittu! Osku veti niin kammo panimopaskat ettei tonne vessaan voi ees mennä!!"

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Panimopaska.