palstamamma

gillaes
30.8.2012

Palstamamma on internetin keskustelupalstoilla viihtyvä naishenkilö. Palstamammalta löytyy tietämystä lähes kaikilta aloilta, varsinkin lastenkasvatuksesta.

Palstamamma on ironinen kuvaus stereotypisestä kapeakatseisesta äitistä, joka pitää omaa tapaansa aina oikeana. Palstamammoja löytää esimerkiksi Vauva-lehden ja Kaksplussan keskustelupalstoilta. Palstamammoja kutsutaan myös Av-mammoiksi.

Palstamamma imettää lapsensa juuri oikean ajan - yli (tai ali) sen menevän ajan kestävä imetys on luonnotonta ja väärin!

Palstamamma on akateeminen, kaunis ja hoikka nainen. Hänen miehensä on luonnollisesti myöskin akateeminen, ja tienaa vähintään 4500€(+bonukset) kuussa. Av-mamman mies EI petä. (Jos pettää, vika on AINA miehessä) Työaikoinaan palstamamma tienasi kuussa noin 3900€, mutta koska palstamamma ja hänen miehensä ovat tiedostavia, he asuvat mieluiten rauhallisella esikaupunkialueella (kuten Kontula) ja ovat tietoisesti jättäneet autoilun pois.

Palstamamma tietää että kaikki lasten käytöshäiriöt johtuvat huonosta kasvatuksesta. Palstamamman omilta lapsilta tosin löytyy kaikkea ADHD:sta Aspergerpiirteisiin. Lisäksi palstamamman omat lapset ovat niin herkkiä, taiteellisesti lahjakkaita ja hyviä koulussa.
Laadukas (5) Hauska (4)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle palstamamma.