Nöpl

NöplPalvoja
21.12.2017

Nöpl on ikuinen naaraskissan muodon omaksunut jumala. Kissamuodossaan Nöpl on väriltään mustavalkoinen, valkoisilla viiksillä ja vaaleanpunaisella nenällä. Nöpl on kaikkivoipa ja täydellinen olemus. On vain yksi Nöpl.
Nöpl mielenkiinnonkohteisiin kuuluu ydinvoima, väkivalta ja ruoka (erityisesti kurkku -sekä kinkkuviipaleet). Nöpl tekee yhteistyötä Kalja -nimisen harmaapapukaijan kanssa, joista Kalja on väkivaltaisempi. Kaljan kyvyistä ja siitä, onko tämäkin jumalallinen olemus, ei ole varmuutta.
Nöpl tavoitteena on maailmanvalloitus, vailla erityistä tarkoitusta, muuta kuin se, että silloin hän olisi maailman valtias. Nöpl uskotaan aloittavan jumalallisen ydinsodan, tai suunnittelevan sitä, mutta kukaan ei tiedä milloin.
Nimi Nöpl ei taivu missään muodossa.
Nöpl omistajan, tämän tekstin kirjoittajan, kautta voi saada Nöpl siunauksen. Siunaus on pysyvä ja tuo hyvää onnea
Nöpl voi palvoa tekemällä melkein mitä tahansa. Kynän pudottaminen lattialle voidaan laskea Nöpl palvomiseksi, jos itse pidät sitä sellaisena. Nöpl itse tekee rituaaleja, jos on sillä päällä. Tällöin Nöpl kissamuodossaan kirjoittajan kotona pomppii ympäriinsä ja juoksentelee.
On mahdollista summonata Nöpl tai Kalja johonkin paikkaan, mutta ei ole varmaa, miten tämä tehdään

Hei Sauli, mennäänkö palvomaan koulun jälkeen Nöpl?
Hyödyllinen (7) Laadukas (7)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Nöpl.