nettisurffailu

HIM
11.1.2014

sujuvaa ja usein sattumanvaraista liikkumista netissä

Nettisurffailu kännykällä halpenee EU:ssa ensi vuonna
HS.fi/uutiset/ TALOUS | Päivitetty 17:21

Kännykällä pääsee ulkomaillakin nettiin nykyistä halvemmalla ensi vuodesta lähtien. EU:n komissio ehdottaa, että unionin sisällä otetaan käyttöön uusi datapalveluiden hintakatto.

Nettisurfailu lentokoneessa: hyvin toimii!
Veli-Matti Jalovaara Tekniikka&Talous 27.2.2011
Euroopan lentoturvallisuusvirasto ei nykyään juuri pelkää wlan-surffauksen häiritsevän vaarallisesti lentokoneiden elektroniikkaa.

Samaan tulokseen tuli juuri Euroopan-reiteillään wlan-yhteyden tarjoamisen aloittanut Norwegian. Lentoyhtiö testasi simuloinnilla sadan yhtäaikaa wlania käyttävän pc:n vaikutusta ohjaamon elektroniikkaan. Mitään ongelmia ei ilmennyt.

It-viikko 6.7.2011:

Valamiehistön nettisurfailu sotkee oikeudenkäyntejä USA:ssa
Viime aikoina Yhdysvalloissa on törmätty uuteen ongelmaan: valamiehistö ei malta pysyä eristyksissä ulkomaailmasta, vaan karkaa Twitteriin ja Facebookiin.

Uusin kommentti: HIM, tämäkään ei todellakaan ole ...

Lue kommentteja (1)

kmarvia
3.6.2014 21:22
HIM, tämäkään ei todellakaan ole SLANGIsana, niinkuin pitäisi! Mikä ihmeen sairaalloinen tarve HIM:illä on lisätä tänne sanoja, jotka ei ole slangia nähneetkään. No HIM tahtoo tehdä tästä oman muistomerkkinsä, HIMipedian. Ihmettelen kovasti, ettei Urbiksen johto ole asiaan vielä puuttunut. Lähes kaikissa HIM:in lisäämissä sanoissa on yksi (1) laadukas ja yksi (1) peukku ylöspäin. Ei ole vaikeata kuvitella, kuka nekin on antanut.

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle nettisurffailu.