nabi

Puavo
2.7.2012

Nice Ass BItch. Elikkäpä sellane tota kivakankkuine nuor emäntä. Se o kato sitä enkliisiä mitä se nyknuoriso höpäjääp tuolla kylillä, että iha välillä pahhoo tekkeep ku ei tämmöne vanha kiäpä pysy enneep kärryillä.

Itehä oon aena ruvennu viljelemmään tota tuolla lähijuottolassa toesinnaa, ku jäi kato korovamatoksi luikertelemmaan vähäse aekoo sittenii ku velejenpoeka men naemissiin tossa kevveemmällä. Kato polottareissa vähä innostuttinaa huutelemmaa lähkylä naekkosille ku oli ni menevää sorttia ja ol kaekilla ryntäätki ihku nuapuri hilimalla. Ja huuheletiimppa myö vähä kurukunpiätäkkii, niiku sellasilla oluttrinkkuloilla tuolla kapakossa. Kossuvakin män, mutta meikä ei! Uamuu astuu sitkutteltii iha ettei tolopillaan ennää kerennä.

aenii, se esimerkki unohtuna nyt aevan. Eli huuva "uuh, mikä nabi!!!" ja mieluusti bemari ikkunasta olutpullokka käes. Siin o sitä tekemise meininkee, kuha muistaa pittee hiema malatillisempaa kulumaa lätsässä ku toi nykynuoriso, ku eittuo vanahuus ilimatteeks tule. Kato ku kyllähän se päläväkikalaju alakaa pikkuhiljaa paestatella tuolla pihalla halakoja tehhessä perkele. Ja muutekkii tullee paarmat ja puutäet nylykyttemmää piälaella.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle nabi.