mustamaalata

Välilyönti
28.1.2011

Levittää perättömiä, negatiivisia asioita ihmisestä.

Eilisessä A-tuubissa taas jälleen kävi selväksi se, miten Suomalainen on kateellinen ja erityisesti toimittajat, ja ylen toimittajat kaikista eniten. Nuorisosäätiön rahojen käytöstä halutaan tirkistellä, että miten nyt siellä toimitaan. Päämisteri Kiviniemeä yritettin mustamaalata, mutta pitkän nenän saivat. Julkinen anteeksipyyntö ei minusta ole edes riittävä, että hyökätään päämisteriä kohtaan mitään ilman faktoja. Nyt koko nuorisäätiön jupakassa puhutaan 150000 eurosta. Tutkimukset maksavat enemmän, asianajajat tienaavat jutussa.

Tässä maassa on tärkeämpiäkin asioita kuin Vanhasen ja kumppaneiden jahtaaminen. Maa tapa on ollut, että vaalirahaa tulee. Ei se poliitikonkaan elämä varsinaisesti mitään herkkua ole. kyllä siinä pitää jotain boonuksia saada. Muuten pätevät poliitikot olisivat yksityisellä sektorilla.

On aivan sama kuka siellä eduskunnassa istuu. Ala on vaikea kun pitää päättää miten maata johdetaan. Näkeehän sen ulkomaillakin kuinka siellä asiat ovat monessa maassa päin persettä.
Hyödyllinen (8) Laadukas (6)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle mustamaalata.