momio

rjnv
5.11.2017

kakaroiden kawaii mesta joss kaikki on päi vittua ja kaikki on naimisissa marcus gunnarsenin kanssa

Huono (39) Laadukas (38)

Uusin kommentti: Aika hyvin tiivistetty kuvaus , ...

Lue kommentteja (4)

Mandika
26.7.2018 18:55
On totta, että Momiossa monet ovat leikisti naimisissa Marcuksen ja Martinuksen kanssa, en kuitenkaan kutsuisi Momiota "kawaii mestaksi" eikä siellä asiat ole päin vittua.
Wilhelmiina
4.6.2019 22:36
^
Uwu
9.7.2019 00:36
Mä pelaan sitä eikä se ole mikää "kawaii mesta" ja ei tarvii haukkuu niit ketkä fanittaa m&m itekki fanitan mut en leiki et oon marcuksen/martinuksen kaaa naimisis :D
Johanonsaatana
9.7.2019 19:42
Aika hyvin tiivistetty kuvaus , Mamuosta. Jatkoon!

Piilota

momio

dramaattinen
4.6.2019

'Lasten facebook' eli toisin sanoin paikka, jossa 'valvoja' Jack on yksinvaltias, eikä tälle ryttyillä. Jäähyn saat aivan mistä vain, kirosanat sallitaan mutta 'olet tyhmä' saattaa olla kielletty lause.
Vääriä asioita sensuroidaan ja kaikki menee vituilleen.
Suurin osa momion käyttäjistä on ärsyttäviä kakaroita, joiden elämä koostuu joko kpop-idolien fanittamisesta tai taivaalle spämmimisestä.

Sano jotain väärin ja suututat 50% momiosta. Kuuluisaksi pääset spämmimällä ja olemalla esimerkiksi yli 16-vuotias tai oikeasti poika poikahahmolla.
Suurin osa pelin poikahahmoistahan on naispuolisia ja en ole tähän mennessä törmännyt kuin muutamaan oikeasti miespuoliseen henkilöön.
Suurin osa momiolaisista kuuluu seksuaalivähemmistöihin, koska se on 'coolia'.
90% momiosta on 'masentuneita' tai muutenvaan elämäänkyllästyneitä.
Roolipelit ovat kaikki samanlaisia ja usein momiolaiset pakenevat muiden maiden momioihin roolimaan 'puskapuuhiaan'.
Momot ja lahjat ovat kuin suurin aarre maailmassa ja kaikesta pitää tehdä suuri asia.
Jos olet pienilevuinen, momiolaiset olettavat sinut vajaaksi, enintään yhdeksänvuotiaaksi ja ovat 'ilkeitä'.

Momio on myös täynnä itselleen treffikumppaneita etsiviä kakaroita.

Tl:dr : pysy kaukana.

Laadukas (19) Turha (9)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

Dengliderin
19.7.2018

kakaroiden facebook jossa kawaii on tyyli, marcus ja martinus joka ikisen pikkutytön poikaystävä ja ariana grande queeeen
täynnä masentuneita armyja ja wnb taiteellisia runoilijatyttöjä
mm-tarinat ovat kuraa
jos ei satu olemaan army, mmer tai nukkeilija, on vähintäänkin homo tai muuten vaan ernu emo

Huono (16) Hyödyllinen (12)

Uusin kommentti: Jotkut asiat tuossa ovat totta, ...

Lue kommentteja (1)

Mandika
26.7.2018 19:00
Jotkut asiat tuossa ovat totta, mutta teksti on erittäin ikävää luettavaa. Ketään ei saa haukkua.

Piilota

momio

homolaama
4.7.2019

Nonii moi sinä pikku kakara siinä. Momio on alle 18 vuotiaiden lasten leikkipaikka eiku siis sovellus. Siellä pikku hu*orat ovat pääasiassa tyttöjä. Jos et fanita Billie EyElAsHia, Kpoppia, M&Mää tai tai Game of Thronesia, olet ilmiselvä idiootti. Momiossa pienilevuiset ovat automaattisesti 7-v trolleja. Momiossa olet cool ja feimi vain jos olet 16v homo (koska se on chuulia) ja spämmit taivaalle turhia oivalluksiasi. Suurin osa momiossa asuvista vi*tun hu*orista on 13vuotiaita kawaiityttöjä jotka koko ajan valittaa ja ylpeilee sillä että niillä "ei oo elämää". Momiossa jokaisen vi*tun kakaran profiilissa lukee "en pure, ehkä ;)". Momio on täynnä huonolaatuisia soturikissaropeja ja kaikki luulee olevansa Markuksen tai Martinuksen vaimoja. Momiossa seikkailee myös Emily joka on aikamoinen hu*ora ja hänen vi*tun homomainen poikaystävänsä Lucas, jota elämä ei kiinnosta sitten vi*ttuakaan. Siellä on myös Jakkisetä joka tekee joka asiasta lastensuojeluilmoituksen ja rageaa pikkulapsille. Ladatkaa se kiitos nii saatte nauttia vi*tun trollien vi*ttumaisesta käyttäytymisestä.

Momion viestit ovat tätä laatua :

- Voiks joku ihana pliis antaa mulle safuhiukset??!! Tarviin ne!! Saat takasi mansikkamomon!!!

- Ah btssältä tuli uus biisi ja se on iHaNa ää!!!

- Jakakaa tää nii Emily ja Luuuukas näkee. Kaikki haluu nimittäin noi hiukset takas!! #mostwanted

- uwu mulla ei oo elämää, oon masentunu ja yksinäinen ja viiltelen eikä kukaa välitä musta. Mun vanhemmat on kuollu ja asun yksin roskapussissa. Mulla on myös anorexia mutten saa hoitoo ku lääkärit sanoo et oon ärsyttävä.

Uusin kommentti: Mä kun luulin että Jack ...

Lue kommentteja (1)

Powerpieru
9.7.2019 16:10
Mä kun luulin että Jack ja Lucas on homoja D:

Piilota

Momio

Wilhelmiina
4.6.2019

Momio on lasten facebook jossa lähes kaikki sairastavat (netti testien mukaan) masennusta, asiat ovat huonosti tai muuten vaan elämä on kakkaa. Joka toinen tyyppi on jokin muu kuin hetero vain koska ihmiset pitävät sitä "coolina". Feimiksi (kuuluisaksi) momiossa pääset sillä että spämmit, oot yli 16-vuotias, osaat piirtää tai oot irl poika. Alle 20-levuset ovat mukamas aina trolleja. Jos laitat momiossa taivaalle piirrustuksen jossa ei lue sun momio hahmon nimeä kukaan ei usko, että sen on sun piirtämä. Kaikki ropet on joko Harry potter, Soturikissa, Kimppakämppä, Kpop tai Marcus ja Martinus ropeja. Kukaan ei osaa momiossa roolia enää kunnolisii ropei vaan kaikki on suurinpiirtein ropeja jotka menevät täsmälleen näin: "Olen täydellinen ja silti kaikki kiusaavat ja syrjivät minua. Sairastan masennusta ja anorexiaa ja koulun suosituin poika on ihastunut minuun vaikka ennen vihasi minua" Momiossa on myös yleistä fanittaa Kpoppia, Billie Eilishiä, Ariana Grandea tai Marcusta ja Martinusta. Jakkisedöllö (momion poliisilla) menee aina vähän lujaa ja laittaa jäähylle ihan turhista syistä. Muista varoo momion rakkaita kukkahattutätejä jotka valittaa tägien väärinkäytöstä, huonosta englanninkielestä, kirjoitusvirheistä ja kaikesta mahdollisesta. Sitten on ne gootit jotka elelevät hiljaista elämää momion syövereissä ja dissaavat kaikkea. Löytyy momiosta niitä pastel kawaii tyyppejäkin jotka ovat yleensä 8-11 vuotiaita pikkutyttöjä joilla menee tunteisiin kaikki. Jos et vielä pelaa momiota niin nyt on hyvä aika aloittaa momion pelaaminen.

Tervetuloa tänne meidän kaikkien hassunhauskaan yhteisöön jossa elämän ilo on kadonnut jo kauan sitten. (:

Laadukas (13) Turha (9)

Uusin kommentti: how to life autistic life

Lue kommentteja (1)

urhorth
5.6.2019 10:25
how to life autistic life

Piilota

momio

tearsofpain
18.8.2018

helvetin sotapeli jossa kaikki ovat kyllästyneitä elämäänsä ja kirjoittavat paska laatuisia m&m tarinoita missä ei oo vitun pätkän vertaakaan järkeä ja kaikki menee naimisiin ja saavat lapsia martinus gunnarsenin kanssa

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

köyhätär
2.7.2019

Momio on kakaroiden peli jonka on vallannu nää poika hahmoilla pelaavat, masentuneet, transromanttiset autoseksuaalit henkilöt jotka kuolaa uwuowo junqkookin perään. Tiki on ongelmallinen lintu joka näyttää siltä että se aikoo tappaa sut minä hetkenä tahansa ja momion pelastaja Jack on momion Jumala joka antaa jäähyjä ja poistelee hahmoja ihan vaan huvin vuoksi. Momion pahimmat fandomit on kpop fanit (armyt), sk fanit ja harry potter fanit ja ne syö sut elävältä jos sanot mitään pahaa jimin oppasta, tulitähdestä tai dracosta. Momion roolipelit on vaan huonoja enkä haluu ees ajatella niitä. Momios pääset kuuluisaksi spämmimällä tän tyylisiä viestejä:
"suklaa on hyvää ", "kääk", "räyhräyh" .
En suosittele kenellekkään.

Moi täs mun piirustus mä piirsin sen 4 tunnissa ja suutun jos sanot mitään negatiivistä siitä!!!!!
Hyödyllinen (8) Turha (6)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

Niinmikäettä
10.6.2019

Unelmala, jossa kaikki teiniperseet yrittää olla toisiaan parempia onnistuen näyttämään vaan tyhmältä.

Lukuun ottamatta sitä ihan jees alusta lapsille olla lapsia.

"Tiesittekö et LGBTQA+ yhteisö on tosi tärkeä koska se vaan on ja oon ite homo ja trans ja mulla on masennus"
"Joo mutta ilmastonmuutos! Tehkää jotain, kerätkää roskat maasta olen puhunut!!"

"Haluaako joku tulla mun miss momioon?"
Laadukas (10) Turha (6)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

ihanvitunsama
3.7.2019

No niin lapsokaiset,nyt puhumme hetken pelistä nimeltään momio.
Momio on noin 6-13 vuotiaitten lasten facebook,jossa lähetellään taivaalle jotain vitun roolipelejä ja ilmastonmuutokseen liittyviä saarnoja.

Momiossa 70% väestöstä on joko homoja tai lesboja,ja joskus löytyy pan-seksuaaleja jotka iskee joka vitun urosta joka helvetin paikassa.

Suurin osa momiolaisista on jotain vitun 9-vuotiaita sateenkaari laama tyttöjä,jotka asuu värikkäässä helvetissä,ja meikkaavat niinku joku vitun james charles näyttääkseen kauniilta,mutta joskun on hyvä ymmärtää ettei KUKAAN VITTU TYKKÄÄ SINUSTA.

Momiosta löytyy myös vitunmoinen huora nimeltään "emily" ja sen poikaystävä "lucas" jota ei vittu kiinnosta koko saatanan peli.

Momiossa myös asustelee "jack" ja varoitan,koska se vittu syö sun pikkuriikkiset aivot ekalla.Jackilla on lemmikki tiki(aivan vitunmoinen huora myös),joka mainostaa halpaa paskaa,ja saa sen kautta päivässä ämpärillisen estoja naamaan päin.

Ai niin,unohdin mainita fanit.Momiossa joka ikinen fanittaa joko beeteeässää,tai billie eyeläshiä.Ja jos sä vittu tupsahdit momioon etkä fanita btssää,nii sä oot joku vitun vahinko etkä ikinä menesty elämässä.

Hauska (11) Laadukas (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Haddivaddu777
18.8.2019

Alaikäisten facebook jossa emo homopojat ovat cooleja. Muumiboss on ylijumala ja kaikki vihaavat ns. 'Jakkisetää' joka vetää pultit kaikesta. Taivas täyttyy 06 "olenko lihava"- tai menkka aiheisista viesteistä. 08 myös luulevat momion olevan tinder jonka johdosta jokaiselta vastaantulevalta on pakko kysyä legendaarinen kysymys: "alaX?". Paikka on myös täynnä anime/manga hörhöjä tai muutenvain japani faneja. Myös kpop hörhöt ovat vahvasti valtaamassa koko paikkaa. Joka 9-11 vuotias MMer seurustelee Marcus Gunnarsenin kanssa ja on raskaana hänelle. Trolleilta ei myöskään vältytä. Paikka on myös täynnä wannabe masentuneita ja sk faneja jotka tekee täsmälleen samanlaisia sk ropeja mitä kaikki sk ropet on aina. Kaikki poikahahmot on feimejä koska miksipäs ei? Paikka omistaa kaupanpäälle papukaijan nlmeltä Tiki. Tiki on suoraan sanottuna kus:pää joka mainostaa turhia asioita ja 50% momiolaisista on estänyt hänet. Ja muistakaa, että ette missään nimessä saa sanoa mehujää sanaa sillä se on momiossa hyvin kielletty.
Tiivistettynä momio on yksi iso sekametelisoppa joten suosittelen pysymään kaukana.

"Antakaa momoja uwu"
"Tuherhelin tämmösen, aika hirvee"
"Täs ny tää ku sain 50 tykkäystä. Joo tiiän oon aika ruma :)"
"Elämä on kamalaa"
"MISS MOMIO KOMMAA MK"

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

YoohyeonMiku
3.7.2019

Lasten Facebook, jossa Jack (toiselta nimeltään Jakki-setä) on momion poliisi joka suuttuu joka ikisestä sanasta ja kuvasta. Täynnä 09 heppatyttöjä, jotka ovat naimisissa Gunnarsejien kanssa. Masentuneet Armyt, Billie fanit ja Ariana fanit spämmivät taivaalle kpop meemejä ja valittavat masennuksestaan. Ärsyttävät momot huutavat ”Momoo hahaa jee!”

LoL
Laadukas (2) Hauska (2)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

Yaya
7.4.2020

joo menkää pyytää kamuks ya ya

lyön teit jos ette mee
Hyödyllinen (4) Laadukas (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Tomaattisooda
2.7.2019

Momio on 7-17v kakaroiden mesta, jossa 010 tytöt kyselee alax, ropet on täyttä pskaa (paitsi Soturikissa06:sen sEgOiLurObEt jotka on täyttä priimaa), kaikki on homoja tai armyja, trollit on just avannu look bookin, ja tekee kamalia lookkeja, ja kirjoittaa viestiin "oon upein, kaunein, mahtavin ja paras. Nyt on kyllä ihme jos pojut ei kysy alax", Kaikki 16v 75 lvl irl boyt on automaattisesti feimejä, muumiboss on kaikkien ylistyksen aihe, Kawaii tarkoittaa nykyään joidenkin silmissä söpöä, ja joidenkin tyyliä. Ja minä tätä en todellakaan kirjoittanut vain siksi, että ya ya teki tämmöisen :'D JA AINIIN MELKEEN UNOHIN SINIPÄÄN, JOKA LÖYTÄÄ TIENSÄ JOKAISEN VIESTIN KOMMENTTIKENTTÄÄN

Asioita joita momiossa kuulee:

-poikkishaku! #bf
Kriteerit:
-oot hot
-oot hot
-oot hot

-#tyttishaku (;

-#edit TYKÄTKÄÄ TAI LENTÄVÄ POTAATTIMURSU TULEE TEIDÄN UNIIN HEITTELEMÄÄN SUOLATIKKUJA!!!

-Enks ookki håt?
*kuva mursusta*

-oisko edellä oleva kommaaja sun kaa cc? :3 Alkaa musta owo. ÄLKÄÄ HUIJATKO UWU. OKEI NYT ALOTETAAN :D

-Oot hot (;

- IBF HAKUUUUUUUUUUUUUU
-oot 04-06 (et saa olla 7w noobi uwu)
-oot akti (estän jos oot tunnin poissa uwuuwu)
-annat kaikki lahjat (mun ei tartte antee mitää lol)
-oot hasu
-ja sul täytyy olla poikkis et voin varastaa sen (:<

- OON YKSIN YHYY :C

-^ tuo ei ole totta

-REINO JA KAAPELI KÄY MUN HERMOILLE

-OOT TYHÄM, MÄ OON PARAS

-Nää botit ei oo aitoja.
#pirkkamaijaelisabethhöpisee

-OONX FEIMI?
*äänestysvaihtoehtona vain kaksi joota*

-Moii, antakaa momoja pls*MILJOONA HYMIÖTÄ*

-MITÄ TARJOATTE MANSIKKAMOMOSTA? :D

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

tomoon_wuwu
24.4.2020

Eli sellainen alle 18-vuotiaiden lasten ”facebook” jossa on Jack valvoja, joka suuttuu joka ikisestä asiasta. Myös Emily ja Lucas ovat ongelmallisia, kun aina chattaavat kun saat uuden levun.
Paikka täyttyy kaikenlaisista Kpop, Billie ja Ariana faneista joiden 50% viesteistä ovat pelkkää fanitukseen liittyvää. Myöskin sk fanit jotka tekevät aina sk ropeja jossa ei ole pätkän vertaa. Joka vuosi tulee olemaan unohtumaton, sillä on aina sotia. Vuonna 2019 momion valtasivat ”deimos” nimiset tyypit. Vuonna 2020 myös on tullut tyhmäksi trendiksi tägille spämmäminen pala kuvasta. Tiki on papukaija, joka mainostaa maksullista kamaa ja pistää perään : ”Muista kysyä vanhemmilta lupa ennen ostoa!”.

Momiossa on myös ”feimejä” eli tunnettuja henkilöitä :

muumiboss
Henkka 31
ya ya
Deadmeme
Sinippä
Hwanwoong
Keonhee
Dino.
saduwuhours

ja paljon muita

Uusin kommentti: Omggsjssk oon ya ya (;

Lue kommentteja (1)

Yaya
24.5.2020 13:08
Omggsjssk oon ya ya (;

Piilota

momio

kawaiiperse
8.1.2019

alle 11-vuotiaiden ja ernujen mesta, jossa kaikki vetävät herneet nenään kaikesta, muumiboss on julkkiksista julkkiksin ja micks00 kaikkien unelma poikaystävä

Uusin kommentti: Lmao

Lue kommentteja (1)

Yaya
2.7.2019 16:45
Lmao

Piilota

Momio

KäyttäjätunnuksenOmaava
20.4.2020

Momio on kakaroiden Instagram ja Facebook. Siellä 7-vuotiaat on aina trolleja ja kaikki suuttuu kun serverit kaatuvat 4 minuutiksi. Djnmsu on typerä ja Muumiboss johtaa Momiota ellen ole jälkeenjäänyt.

Momion jokainen rope:

"Puskapuuhia uh ah"

"TULITÄHTII OMMAGAAD SAVE THE CLANS SKKSKS AND I OOP-"

"Simsalapim oot nyt Harry Malfoy"

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

RANDOM1234567890
3.7.2019

Täsä ihanassa vitun paskan momioozza on AIVAN LOISTAVIA JUTTUJAAAAAAAAA!!!!! SAA GIROILLA JA JÄK EI VALITA SIITÄ. Emilyllä on jokin omituinen onklemma kun hän on MOMIOSSA JÄK JA LUKAZ KAVEREINEEN PAIKALLA 24/7! He ovat myls pelottavia koska Emily tykkää käskeä jotakin aina uudella levulla... HÄN SANOO ESIMERKIKSI EN MALTA ODOTTAA ETTÄ ANNAN SULLE LÄVISTYKSEN KORVAAN HYVIN KOVAKOURAISESTI OMG. Miss momiossa kaikki tippuvat samalla kertaa, koska kaikki ovat niin vitun huonoja. Kaikki jakavat onklemmiaan, ja kerjäävät KAIKKEA.
Tiki on triggeröivä mainostelija. OSTA TIMANTTEJA NIIN LUPAAN ETTÄ SULLA ON 1 SEKUNNIN PÄÄSTÄ VESSAHÄTÄ TAI TULLU JO... ONKLEMMALLISET SATAKIELI BIRMOT OVAT AIVAN INNOISSAAN JA PÄÄSTÄVÄT SOTAHUUTONSA JOKA KERTA KUN TIPUTTAVAT TIMUJA.

MOMIOSSA ON TÄLLASII VIESTEI:
-JAA TÄMÄ PLZZZZZ
-GIVE ME SAFUHIUKSET NIIM SAAT PAREMMAN ELÄMÄN

Uusin kommentti: ????????

Lue kommentteja (1)

Powerpieru
9.7.2019 16:12
????????

Piilota

momio

hxxxxppy
30.4.2020

"Lasten momio" aka paikka jossa annetaan varoituksia ja jäähyjä täysin oikeista asioista ja paikka osataan jopa pitää hyvänä pienemmillekin vaikka jotkut eivät siltikään osaa käyttäytyä. Koska momio pitää pitää turvallisena näille pienille, on "sensuuri" tietenkin tiukka. Suurin osa momiolaisista on yhä ärsyttäviä kakaroita ja momioveteraanit on jo lähtenyt vaeltamaan kohti parempia maita. En jaksa välittää enää kovin kpopfaneista, sillä jokainen tykätköön mistä tykkää. Yksi ainoista keinoista jolla pyritään 2015 momiofeimien tasolle on yhä päätön spämmiminen, mutta kai sillä "famea" saa. Et tule feimiksi olemalla 16-vuotias (kokeiltu on, en oo feimi) tai olemalla poika poikahahmolla koska jäät luultavimmin piiloon spämmimisen taakse. Suurin osa poikahahmoista on yhä naispuolisia, mutta se on ymmärrettävää. En usko enää, että jokainen momiossa oleva lgbt-nuori on vain saanut ideoita somesta vaan momio voi olla hyvinkin turvallinen paikka puhua näistä asioista.
Maailma on negatiivinen paikka ja siksi varmaan momiostakin löytyy pessimistejä vaikka muille jakaa. Ärsyynnyn yhä joistakin ikipessimisteistä.

Roolipelit on yhä epäoriginaaleja, mutten tiedä puskista sen enempää. Skropeissa on kyllä näkynyt kyseenalaisia aiheita, lopettakaa.

Lahjat on kai taas nostamassa arvoaan, kun et voi luoda lukuisia varahahmoja pankkihahmoiksi. Säästäkää ne safiirit.

Pienilevuisuudesta en tiedä, heirän joukostaan tuntuu löytyvän aina yllättävän paljon järkeviä ihmisiä. Kai heidän arvonsa momiossa on noussut.

Huono (2) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

ei_ainakaa_hime
3.7.2019

hime on lit ja ripsun rapsun momio

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Vitttttuuuu
23.7.2019

Semmone masentuneide paikka joho ne tullee valiittaa niitte elämäst ja ketää ei vois vittuukaa kiinnostaa niitte elämä tarinat
siel on jotai nolla ysei pärisemäs ja siel o myäs jakki setä joka yrittää iskee kaikkii ja muumiboss on joku hilleri vitu sateenkaari

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

oLen_hApoKaS
2.7.2019

Momio on 7-17 vuotiaitten "instagram/facebook" jossa on paljon erilaisia tyyppejä. Ensinnäkin nämä "trollit". Kaikki on vain jotain hiton botti-trolleja tai sitten semmoisia "Siis omk mä oon niinku paras ja te kaikki palvotte mua! Siis oo äm kee!". Totesimme juuri että momiossa ei ole enää hauskoja trolleja. Sen jälkeen on nämä "Ihkut uwu owo anime ewe weaboo qwq kawaii ewe rwr perunat. Heidän mielestään kaikki on joko uwu tai sitten owo tai- TAJUSITTE VARMAANKIN JO! :) He ovat viattomia kawaii smol beaneja ja kaikki on niin söpöä kun hoetaan uwuowouwoowwooowuuuu!!!1!!!11!!!!!!1! JA SITTEN NÄMÄ RASITTAVAT PIKKUIPANAT JOTKA VETÄVÄT HERNEEN NENÄÄ KAI-KES-TA! HE FANITTAVAT MARKUSTA JA MARTINUSTA JA ON TYLIIN NITTEN TYTTÖYSTÄVÄ. HHHHHHH! RAGETAAN NIILLE JOTKA VIHAA M&M:ÄÄ JA FANGIRLATAAN KUNNOLLA. Joo-o. Tässä sitten nämä 14-16-vuotiaat tytöt jotka käyttävät poikahahmoa. Heillä on luultavasti masennus, (tai ainakiin niin väittävät) anoreksia, bulimia ja kaikki nää mielenterveys-ongelmat. Heidän mielestään kaikki on paskaa ja he valittavat siitä jatkuvasti. Plus he saattavat olla jotain gootteja tai muuten vain jotain semmosia kyllä te tiedätte. JA NYT TÄMÄ MOMION ULJAS POLIISI KUNINGAS JUMALA JAKKI! HÄN EI VÄLITÄ JOS KIROILLAAN, MUTTA JOS JOKU SANOO MEHUJÄÄ, TYHMÄ TAI JOTAIN SELLAISTA NIIN AI ETTÄ SIITÄ SE KURITUS ALKAA! SEN JÄLKEEN ON VUOROSSA TIKI! SPÄMMIVÄ PAPUKAIJAPULUUNDULAATTIRÄKÄTTIRASTAS! SPÄMMII VAIKKA ESTÄÄ JA MAINOSTAA: JOS OSTAT TÄNÄÄN LEGENDAARISEN TIMANTTISAFIIRIRAHANKULUTTAJAMPLUSSAN SAAT MOSTWANTED JUTTUI JA HINTA ON VAAN SEMMOSET MILJOONA EUROO! *Hengitä sisään.* *Hengitä ulos.* Että semmosta.

Tällaisia viestejä on momiossa:
"Antakaa mulle momoi"
"Jimin on niin ihkuu ja hottt"
"VAIHTAKAA MUN KAA SAFUHIUKSET PLIISSS TAI MÄ KUOLENN"
"Menkat alko :"("
"Tulkaa mun ropeen ja tägää sun kaikki kamut niin ne suuttuu sulle ;)"

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Lettumursu
3.7.2019

Paikka jos muumiboss on maailman kiltein ihmine ja ofc sille ollaa kilttei takas, Sipulikastike ja infinite jotenki vaa löytyy kaikkialta, ja jossa jakki setä rankaisee kaikesta. Siel on stalkkeri bottei jotka kuiteki on vaa trollei. Pien levuset leimataa HETI trolleiks kosk miks ei?? Ja jokaikinen päivitys on aina iha kauhee. Mut se on silti iha kiva paikka että kokeilkaa vaa (:

5/5
Turha (3) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Jokuvaa24
3.7.2019

Momio on alle 18-vuotiaiden facebook. Momion ylläpitäjiä ovat Emily, Lucas ja Jack. Emily ja Lucas ilmoittavat kaikista kilpailuista, kaupan ja lahjojen tuotteista sekä haasteista. Jack on Momion poliisi, joka saattaa antaa sulle pienestäkin varoituksen, jäähyn tai jopa poistaa tyyppis. Soturikissa06:sta juoruillaan kopioijaksi, sillä tyypeillä menee niin herkästi tunteisiin, jos jossain ropessa eli roolipelissä tai tarinassa on sama juoni, yks sama sana tai nimi. Roolipeleistä puheenollen, sk-tägi on täynnä soturikissaropeja. Momiossa on botteja ja sitten kaiken maailman trolleja. Trollit ovat yleensä jotain tälläsiä: "Mä oon paras, te ette." "Oon kuningatar ja te ootte mun alamaiset. Palvokaa mua!" ja vaikka mitä. Botit taas kyselee sulta henkilökohtaisia asioita. Trollit voivat myös esittää olevansa botteja ja kysellä myös henkilökohtaisia asioita. Sinippä on lähes joka viestin kommentissa ja tyypit yrittää saada häntä enemmän ulos ja ovat jo aika hyvin onnistuneetkin siinä. Ai niin, meinasin jo unohtaa! Tiki on Momion mainoslintu ja kertoo Momion timantti-ja safupakettituotteista ja Momio Plussan perjantai lahjoista. Momio Music mainostaa kaiken maailman musiikkeja. Momioita on monia. On Suomen Momio, Ruotsin Momio, Norjan Momio, Tanskan Momio (kai) ja jotain muitakin. Jokaisessa Momiossa on SMA ja jotkut Momiolaiset ylläpitävät sitä. Suomen Momion SMA:ta ylläpitävät Diamondx ja Peperooni00. SMA tekee kaikenlaisia edit kilpailuja ja näyttää Suomen Momiolaisten edittejä. Jokaisessa Momiossa on myös Jackin apulaiset, jotka vastaavat Momioon liittyviin ongelmiin ja kysymyksiin. Suomen Momiossa käytetään hastagia #apulaiset, jotta moni apulainen voisi huomata ongelman ja vastata nopeammin. Apulaisille voi myös laittaa yksityisviestiä vaikka ei näiden kaveri olisikaan. Vastauksessa saattaa kuitenkin kestää kauemmin! Momiossa on monia armyja. Momiossa on paljon mainoksia ja tässä jotain, jotka muistan: Hatchimals, Littlest Pet Shop ja niistä Blythe, Valio Play, Uglydolls, My little pony ja sitten niiden hahmot, Lego friends ja niiden hahmot, Barbie, jne. Ai niin, enhän minä tietenkään voi unohtaa Muumibossia, joka on todella suosittu värikkäästä tyylistään.

Momiot Soturikissa06:sta:
"Olen pokkiperheestä mummo ja en itse juurikaan mukana tässä teidän välien selvittelyssä. Muita vaan ärsytti että kopioit meidän joitain hahmoja ja juoni-ideoita kertomatta meille ja mainitsematta esimerkiksi keneltä idea on tullut. Tägään muita pokkeja tähän jos jotain haluava sanoa"
"Ööh no siis... Ens kerral et kopsaa et nii me voidaa ehkä jopa tulla jotenki toimee"

Tiki:
Jos ostat timantteja tai safiireita keskiviikon loppuun mennessä, saat tämän pörröisen #MostWanted-söpöläisen, joka on valmiina kesään.

Klikkaa nappia niin näet vaihtoehdot. Muista pyytää vanhemmilta lupa ennen ostoa.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Banaani00
2.7.2019

Lasten peli jossa sinippä kommentoi jokaseen viestiin ja muumiboss on kaikkista suosituin. Jotkut spämmii taivaan täytee ja ambuLANCE julkasee kuvii ambulansseista.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

saatana69
16.11.2019

kakaroiden peli täynnä 09 mukuloita etsimässä kumppania tai muuten vaan on trolleja

momiosta myös löytyy hauska määrä masentuneita teinityttöjä poikakäyttäjillä jotka valittaa niitten paskasta elämästä ja fanittaa kpop tai billie eilish

tietenki on ne mukulat jotka fanittaa m&m ja on naimisissa niille ja laittaa nimen perään gunnarsen esim iida gunnarsen joka on vitun syöpää

jakkisetä antaa jäähyn joka vitun asiasta esin siitä jos sanoo mehujää ja esittää olevansa ylivoimane

emily hehkuttaa uusia saavutuksia aina ku pääset tason ja spämmii kaikkea muuta paskaa ja lucas on emilyn joku kumppani jota ei kiinnosta pätkääkään momio
tiki on mainostaja lintu joka hehkuttaa jokasta vitun lps lelu paskaa tai uutta safiiri momio plus tuotetta

momio on erittäin huisa paikka jossa murto-osa ihmisistä on normaaleja tyyppejä

Turha (1) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

_sunmutsis_
2.7.2019

Kakaroiden kawaii mesta. Siellä on myös 09-08 kakaroiden tinder missä nuunuumies3 on poliisi ja antaa sähköä. Sinippä on kuuluisin koska se on joka ikisessä viestissä. Momiossa kaikki on naimisissa Marcus Gunnarssenin kanssa. Ja momiossa kaikki ottaa herneen nenäänsä ihan jokaisesta jutusta. Ja muumiboss on suosittu jostain vitun värikkäästä asustaan ja kaikki haluaa olla sen kavereita momiossa. Kaikki muijat itkee kun he erovaat niitten momio "poikaystävästä"

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

isäsonäitis
4.6.2019

6-18 vuotiaide facebook johon on myös liitetty paska youtube ja ihan vitusti jotai kännis olevii papukaijoi jotka tiputtaa timanttei ja tyrkyttää mainoksii
kaikki 7-10 vuotiaat kirjottaa joko siitä et tyttö muuttaa martinuksen ja marcuksen naapuriin ja yhtäkkii onki yhes niiden kaa tai sit muuten vaa kysyy jotai momoja joka on myös vinosuinen pallosilmäinen hyypiö.
kaikkien mielestä jack ja lucas on homoja
jack tulee itkee sulle heti jos sanot yhenki väärän sanan ( esim. mehujää ) ja lucas on muuten vaa ärsyttävä
joku kännitipu tiki spämmii sulle ihan vitusti mainoksii ja tyrkyttää sua ostaa oikeel rahal jotai safiirei koska nykyään kaikki momios maksaa safiirei
on nii coolii jos on yli 16v, 75lvl tai tyttö joka on pukeutunu pojan tyyppii
oikeesti 99% momion käyttäjist on tyttöi
ja sit on myös trollit jotka oli alkuu hauskoja mut sit ku niit tuli joka paikasta nii siinä loppu ilo lyhyeen
sit on myös nii sanotut armyt jotka spämmii 40 kuvaa päivässä jostain kpop bändistä joiden kaikki jäsenet näyttää tasan samalta
suurin osa roolipeleistä on kimppakämppä tai soturikissat ropei jotka on paskoja
keksis uusii ideoit
sit on 1-30 levuset nuubit jotka luulee olevansa kauniita ja jostain syystä parhaita ja niit aina haukutaan koska miks ei
sit on viel ärsyttävimmät : apu käyttäjät jotka ei osaa ite määritellä milloin niil alkais jotku menkat ja siks joutuu kysyy apuu joka pikku vatsanväännöstä et ”omg milloin mun menkat alkaa”

Uusin kommentti: Joku 06 tänki o kirjottanu ...

Lue kommentteja (2)

isäsonäitis
4.6.2019 23:39
ainii ja btw jos jotku jonnet pelaa momioo nii menkää pyytää kaveriks Sandra06 kiitos hei hei
Chaeyoung
6.6.2019 16:01
Joku 06 tänki o kirjottanu begone paska

Piilota

Momio

Aapeli
2.7.2019

Ekaks viestin kommenttikenttää ei ole ilman sitä stalkkeri Sinippää. Sit ne soturikissaroolipelit o sontaa niissä ei oo mitää itua! Kaikki armyt o iha jotai niinku mitä?! Ihmiset spämmii viestejä bts ja m&m jutuista ihan koko ajan.

Okei momio on paras :3
Turha (5) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

VinkVonk
17.1.2018

Edgelordien, wannabe emojen ja LGBT+ henkilöiden suosima jälkeen jäänyt peli jossa et voi tehdä helvettiäkään Jack sedän olessa paikalla 25/8 spämmimässä jäähyjä ja varoituksia kaikesta mitä ikinä teetkään. Suurin osa momion alle 11v väestöstä on naimisissa ”Gunnarsenejen” kanssa ja 11vuotiaista 13vuotiaisiin löytyy joukosta kpop idolejen nimiä hyödyntäviä idiootteja. Momiossa on myös vaikutusvaltaisia pikselihahmoja joilla on valtaa kertynyt suosionsa myötä. Osa mainostaakin somejaan momio pelissä. Momiosta pitäisi potkia pihalle kaikki ärsyttävät henkilöt vink vonk.

Uusin kommentti: no älkää olko idiootteja ja ...

Lue kommentteja (2)

Mandika
26.7.2018 18:58
Ei ole kivaa, kun Momion pelaajia haukutaan idiooteiksi ja ärsyttäviksi. Peleissä täytyy olla säännöt, Momio on muutenkin lasten peli! Jokainen saa olla omanlainen, tekstin kirjoittaja ei näytä tajuavan sitä.
ei_ainakaa_hime
3.7.2019 14:01
no älkää olko idiootteja ja ärsyttäviä duh

Piilota

Momio

Yaya
2.7.2019

Lasten peli jossa sinippä on stalkereista pahin ja jotkut 08 tytöt kysyy ”alax” jokaiselta pojalta. 16v homot on kaikista feimimmät ja Muumiboss on tunnettu värikkäästä trolli asusta. 10 levuset tytöt kysyy ”nätti vai rätti” ja kaikki vastaa rätti. Another on taas meemi kuningas ja soturikissa06 Alien Queen. Momio on myös täynnä botteja ja trolleja. Jakki setä, momion poliisi on kunno piiskaaja ja suuttuu kaikesta. Emily ja Lucas on jotai Wirdo hyyppejä ja Tiki joku helvetin Jehovan todistaja mainostelija. Jokuvaann on pahin vihollinen ja menee nimellä ”Joku vanhuss” .
Minä taas olen pelkkä paskiainen.

Uusin kommentti: Tää inspiroi mua tekemään lähes ...

Lue kommentteja (1)

Tomaattisooda
2.7.2019 20:16
Tää inspiroi mua tekemään lähes samanlaisen, mut se mun versio on täyttä kakkaa owo

Piilota

Momio

Banaani00
1.7.2019

Paikka jossa pikkulapset valittaa kaikesta ja väittää että niil on joku masennus vaik sitä ei oo ees diagnosoitu. Momio on muuttunu tosi paljon ennen kaikki oli paremmin. Nyt kaikki valittaa turhista asioista

Turha (5) Hyödyllinen (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

mikähän
20.4.2019

On kaikkien masentuneiden ja herneitä vetävien lasten peli. Tosiaan ainakin masentuneita esittäviä lapsia. Siellä on siistiä olla homo bi or something weird.... Tai niin ainakin esittää olevansa. Momiossa on ollut myös sotia. Maiden keskeisiä sotia. Kolmaskin maailman sota uhkaa tulla.
Ennen momiossa Ariana Grande oli Queeeeen ja Marcus&Martinus oli joka ikisen pikku tytön poikaystävät. Tosin nykyään Billie Eilish on QUEEN vaikka ei todellakaan edes aktisti fanittaisi häntä. En tiedä miksi hän ilmenee joka profiilin kuvas.


Mitäköhän vielä siitä paikasta saarnaisi...
Henbssille kaikki on kateudesta vihreinä kun eivät osaa editoida niin hyvin kuin hän.
Muumiboss on kiltein ja positiivisin ihminen koko maailmassa ja hänelle ollaan yli kilttejä takaisin.
JEMSKU JEMSKAN ennen kaikki tunsi ,mutta kun hän veti epä aktiviiviseksi hänet on melki unohdettu.

Jackki sedö antaa jäähyi vaa iha turhaa ja on muutenkin semmoinen tarhan sedö , että voi *********!????

Momiossa voit törmätä näihin viesteihin:
- Voitteko antaa momoi!!!?
- voitteko antaa momoiiih?????????
- Anna lahja tai Tuun sun uniiiin!
- *#pullip* ”ja siinä on barbin kuva..
- Moi
- Söin sukkani ja ne ei maistunnu hyvältä ):
Eli tämmöisiä oikeen järkeviä viestejä! ((:

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Jokuwaa
2.7.2019

Momiossa on monenlaisia käyttäjätyyppejä. Tällaisia on mm. Ne yli 16-vuotiaat teinitytöt, jotka on poikahahmolla valittamassa irl elämästään syystä joka kuuluu: "Momiossa ei ole juuri ketään irl ystävääni. Näinollen voin olla mitä haluan ihan vapaasti." Nää yli 16-vuotiaat voi olla myös tyttöhahmoilla, mutta useimmiten toi on perus tarina millasii poikahahmot momiossa on.
Sit on kaikenmaailman Kpop armyja jotka postaa kuvia niiden idolibändien jäsenistä, joita ei kukaan muu erota toisistaan kuin muut armyt. Sit tietenkin siellä on nää roolipelaajat, jotka oikeesti osaa edes jotenkuten roolipelata (vaikkakaan eivät yleisesti ottaen viitsi käyttää päätään keksiäkseen omalaatuisempia ropeja), ja sit ne sellaset pikkukakarat jotka luulee osaavansa roolipelata. Oikeesti ne ei osaa ja sit suuttuu siitä et ne potkitaa pihalle tai ku niille sanotaa et niide ukot on ylitäydellisii hahmoi.
Eipäs unohdeta momion julkkiksia.
Näitä ovat mm. Muumiboss jota jumaloidaan sen takia, että hän on värikäs persoona ja iloinen ja blaa blaa blaa, vaikka oikeasti moni muukin on melkolailla vähintäänkin samankaltainen. Sit siel on ties mitä Lelluxia ja Soturikissa06 jotka spämmii taivaalle tullen näiin "kuuluisiksi" ja samalla ärsyttäen puolta momiosta viesteillä "Nam" "Maito on hyväÄ" "TYLSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ". Huomioikaa että jokainen noista on erillisissä viesteissä.
Jokaista alle 30 levusta pidetään pikkukakarana, joka on trolli ja huijaa sulta safiirilahjoja ja ties mitä kuten sun viikkorahat ja elämän.
Sit myös nää kaikki "Olen kaunein ja Eino ja Aapeli/Marcus ja Martinus on elämä" - tyypit, jotka on niitä hieman ajassa jäljessä olevia 10-vuotiaita pikkukakaroita, koska eihän kukaan enää kuuntele Marcusta ja Martinusta?
Momiosta löytyy myös kawaiianimemursuja, joiden profiili on täynnä animekuvia. Lisäks heidän profiilin videona on usein Laamabiisi jossa lauletaan "Sad lama, Happy lama jne".
Jos alotat momion, voit huomata että kaikilla muilla on miljoona kertaa hienompaa kamaa, kuten hiuksia, ja itelläs on vaa halvat 20 timantin hiukset, jotka vaan vahvistaa illuusiota siitä, että oot trolli vaikket oikeasti oo.
Puolet momiolaisista kärsii nettitestien mukaan masennuksesta ja bullimiasta ja ties mistä anoreksiasta, jolloin kaikki ne, jotka oikeesti kärsii jää taka-alalle. Ite oon jutellu parin sellasen kans jotka oikeest sairastaa masennusta ja näinollen satuttaa itseään tietoisesti.
Ja eipäs unohdeta ihanaa Tikiä. Tää lintu spämmii sulle 24/7 mainoksia jostai "MostWanted" kamoista mitkä sit maksaa 5€ kpl oikeeta rahaa. Ja vaikka estäsitkin, se spämmii silti.
Nii ja sit tämmöne ihana asia et nykyää jokainen tuote kaupassa maksaa safiireja, ja sitten loput sellaset ei-niin-ihanat-tuotteet on 500 timanttia maksavia.
Emily ja Lucas järjestää kilpailuja, joista et kuitenkaa ikinä voita mitään, ja sillon kun ne oikeasti antaa jotain sulle nii oot saanu ne kuienki vaa jostai "kaikkien momioden haaste" - haastekisasta.
Jakkisetä (momion the poliisi) antaa jäähyjä ja varoituksia jos sanot jotain "olet tyhmä" tai "kaikki spämmimään!" vaikka samaan aikaan siellä on miljoona erilaista viestiä joissa kiroillaan ja jotka jätetään huomioitta.
Laitan alas esimerkkejä millasia viestejä momiossa on.

Saanko momoja?
SODURIGISSAD ROBE. Juoni kaks klaanii delaa ja syntyy miljoona uutta gisseä
Moi
^ On tyhmä
^ Lupas mulle et saan safulahjan
*jonku biisin sanat* Voi vitsit ku *näyttelijän nimi* on nii ihana!! ????????
Saanko safulahjan? Pliiiiiiiiis
*Turha äänestys*
*Kuvassa piirrustus* En suutu negatiivisist (:
*Kuvassa oma naama* Oon nii ruma et en kestä ynhyhyyy )):

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

PERKELE13
5.6.2019

Momio on paikka jossa kaikki on päin vittua kaikki lähettää omia peräreikä mielipiteitä johon 08 ja 09 tyypit kommentoi omat mieli piteet joista tulee paska myrsky eikä muita kiinnosta pätkän vertaa mitkään bts, m&m ja keino ja kaapeli tarinat. Myös paska mesta jossa kaikkien käyttäjä tilit poistetaan turhaan. Kaikki haluu olla jotain vitun homoja. Ja koko momio peli on yks vittula.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Chaeyoung
1.7.2019

Siellä pyörii trolleja, kawaii mursuja, masentuneita 10 vuotiaita, gacha käyttäjiä, 16 vuotiaita homoja, 12 vuotiait trans lapsia, emoja jotka kuuntelevat queenia, ja kaikista kamalimmat ilmastonmuutos lapset joitten motto on " pienikin teko auttaa". Vaikka kuinka heille tyrkyttää, että suomi ei pysty kokonaan tähän paskaan vaikuttaa. Vastauksena aina tulee taivaalle valituksia, esto, tai " me kuollaan kohta !!!! ". Jos et satu olemaan yksi heistä, niin saatat olla semmoinen sk ja hp ropettaja. Ropeja ei edes jaksa lukea, täyttä paskaa.
Kaikista pahimmat ovat tietysti tämän kaiken yhdistelmä.
Momiossa on myös joku jakki setä, joka ottaa tunteisiin kaikki pienimmätkin pistokset. Varmaan humalassa taas. Ja se tiki. Ei herranjumala. Se lintu spämmii päivittäin 190 viestiä joissa mainostaa aurinkolaseja safiiripaketissa neljällä eurolla. Ei se lintu lopeta vaikka estäisikin.
Vähäse lääkkeit on ottanu.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Cejorommi
8.7.2019

6-16 vuotiaiden pikkulasten paikka, jossa pyörii animehörhöi, bts-paskoja, kawaiimursuja, seittemän vuotiaita pikku bitcheja, jotka koittaa esittää kauhean isoja tyttöjä. Ja totta kai siellä on vielä nää "suositut", joita on esim. Muumiboss, joka värikkään ja ruman teemansa takia on niin suosittu. Sitten siellä on ne 16v wannabe masentuneet jotka esiintyvät poikamomiolla ja yrittävät saada vaikutuksen kaikkiin. Ja ei saa unohtaa, vielä on Emily ja Lucas, kaikkien hermoja kiristävät paskat, Jakki-setä, (aka pedofiilimies) joka laittaa sut jäähylle kaikesta. Ja vielä se paska lintu, Tiki, joka spämmii sulle kaikkee ja vaikka estäisit sen, se jatkaa. Ainoat järkevät siellä ovat mimiceijo, Lili... Ja mimitikru.

Momio on tosikiva!
Haista paska

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

mikähän
20.4.2019

Momio on 4-18 vuotiaiden peli. Sitä voisi kutsua jopa lasten instagramiksi. Voit chatata kavereidesi kanssa tai lähetellä viestejä kaikkien nähtäviksi. Sinulla on oma momio hahmo jolle voit pukea ja ostaa asuja. Voit myös koristella huoneesi. Lukekaa lisää jostain muualta :))!

Lapset voivat puhua:
- Mikä sun Levu on momiossa?
-Hei voikko ostaa lahjan mulle momiossa?
Jne
Hyödyllinen (5) Turha (4)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Momio

Mursuhovi
6.8.2018

Momio on vitun vajaiden homojen mesta, kawai on tyyli ja jis et ole naimisissa markuksen ha martinuksen kanssa, ariana grande ei ole sinun queen tai bts/kpop ei ole parasta, saat vitusti paskaa niskaan. En suosittele kenellekkään.

Momio on huono
Huono (5) Hyödyllinen (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

momio

Jokuvain
22.4.2019

On kakaroiden mesta, jossa suurinosa on 05-09. MONET OVAT BTS, M&M TAI MUITA FANEJA. *OKSETTAA AJATUSKIN TUOSTA* KAIKKI HALUSIVAT OLLA MICKS00 TYTTÖYSTÄVÄ. KUULUISIN MOMIOSSA ON MUUMIBOSS. MOMIOSSA ON ERÄS HENKILÖ, JOKA ON ILKEÄ MUILLE, HUGGE17. VIHAAN HÄNTÄ JA MONI MUUKIN VIHAA. EN YMMÄRRÄ MIKSI IHMISET OVAT TOISILLE ILKEITÄ.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle momio.