Metakuumottelu

Suomenkielenprofessori
30.9.2014

Kyseessä on iloinen harrastus todella kokeneille kuumottelijoille.

Kun pahoinvoiva yksilö on kuumotellut tarpeeksi kauan sitä, mitä sairauksia hänellä ehkä/varmasti on (esim. syöpä) tai mitä pahaa tulevaisuudessa ehkä/varmasti (esim. syöpään sairastuminen) tapahtuu, hän voi herätä muistamaan, että kuumottelu itsessään tapaa aiheuttaa merkittäviä terveydellisiä haittoja (esim. syöpää).

Näistä lähtökohdista monet alkavat kuumottelemaan jo tapahtuneen kuumottelun mahdollisesti aiheuttamia sairauksia (esim. syöpää). Tätä voidaan kutsua joko kuumotteluksi, metakuumotteluksi tai ensimmäisen asteen metakuumotteluksi.

Tästä yksilö voi halutessaan päästä yhä syvemmille, tajunnanräjäyttäville tasoille. Näitä ensimmäisen asteen metakuumottelua seuraavia kuumottelun asteita voidaan myös kutsua yleispätevästi metakuumotteluiksi tai kuumotteluiksi, mutta jos haluaa ilmaista itseään tarkemmin, voidaan puhua myös toisen asteen metakuumottelusta/metametakuumottelusta, kolmannen asteen metakuumottelusta/metametametakuumottelusta, jne.

Metakuumottelua symboloidaan kirjainyhdistelmällä MQ. Eri asteita voi ilmaista lyhyesti lisäämällä potenssimerkinnän perään. (esim. MQ^3).

Jos jostain syystä haluaa lopettaa metakuumottelun, tähän on olemassa monia eri keinoja.

Yksi on kuolettavasti sairastuminen (esim. syöpään), johon voidaan päästä helposti metakuumottelemalla (esim. syöpää). Tämä johtaa kuumottelun loppumiseen jo kauan ennen kuolemaa, koska kuolettavasti sairastuttua ei ole enää kuumoteltavaa kun kuolee kuitenkin.

Jos ei halua kuitenkaan käydä läpi odottavan kuoleman aiheuttamia kauhun, epätoivon ja surun tunteita, voi aloittaa eksessiivisen päihteiden käytön. Päihtymystila poistaa yksilön kuumottelut akuutisti, jolloin ei myöskään myöhemmin selvinpäin metakuumottele, enintään kuumottelee, koska ei aiemmin kuoseissakaan kuumotellut, eli tällä tavalla viedään pohjaa metakuumottelulta. Mikäli yksi tai useampi hoidossa käytettävä päihde on vieläpä luonteeltaan yleisterveellinen/näennäisesti yleisterveellinen (esim. kannabis, ashwagandha), voidaan perusteellisella, hartaalla, sinnikkäällä ja pitkäkestoisella kuosaamisella päästä jopa purkamaan ketjun juuri, peruskuumotus, kun yksilö ei koe olevan mahdollista että hän olisi sairastunut päihdevalionsa ollessa niin hyvin rakennettu.

"Mul on kyl aika pahat MQ^3."
"Tä??? Mitä hittoa sä selität?"
"Siis mä metametametakuumottelen ja mul on paha olla."
"KÄYTÄKSÄ HUUMEITA!?"
Hyödyllinen (1) Laadukas (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Metakuumottelu.