löytty, löyttis, löytyskä

Genio
9.9.2009

Pissis, jolla on kauniit kasvot ja timmi yläkroppa, mutta omistaa leveän läskiperseen sekä paksut reidet. Löytyn tullessa kadulla vastaan, ensiksi panettaa ja sitten uudestaa vilkaistaessa oksettaa.

TUNTOMERKIT:

valkoihoinen, n. 15-25 vuotias pissis, pukeutuu merkkivaatteisiin, kantaa mukanaan yleensä käsi- tai olkalaukkua, lyllertävä kävelytyyli, niiskuttava ääntely sekä jatkuva kännykän näprääminen

MUITA OMINAISPIIRTEITÄ:

Löytyt eroavat tavallisista pissiksistä käyttäytymisensä osalta vain siinä suhteessa, että löytyt eivät polta tupakkaa, eivätkä kiroile tai huutele törkeyksiä julkisella paikalla johtuen älyllisten resurssiensa rajallisuudesta. Löyttyjen harrastuksiin kuulu todennäköisesti parittelu vastakkaisen sukupuolen kanssa, mutta tätä väitettä tutkijat eivät ole voineet varmuudella todeta faktaksi. Ravinnoksi löytyille kelpaa sama halpa etanoli kuten muille pissiksillekin.

Kaksimieliisyys on löytyille hyvin ominaista, kuten myös valikoiva kuulo. Esimerkiksi: Yläasteen äidinkielen tunnilla opettaja kertoi banaaleista ilmauksista ja löytty kysyy heti perään: "Siis mitkä anaalin imaisut?"

Löytyt ovat luonteeltaan harmittomia ja ehkä vähän liian laiskoja työasioissa, mutta silti hyvin sydänmellisiä ja rakastettavia.

Huom. Keskiverto löytty saapuu paikalle n. 10-20 min myöhässä sovitusta ajasta tai ei sitten ollenkaan.

Hyi vittu, ton löytyn naama ja perse ei oikeen kohtaa!
Hauska (3) Laadukas (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle löytty, löyttis, löytyskä.