Kultasuoli

Naurukala
3.8.2023

Harvinainen suoliston geneettinen superpoikkeama, joka tuottaa ainoastaan erittäin harvinaista ja laadukasta ulostetta. Lääkärit käyttävät kultasuolen omaavan henkilön ulostetta ulosteen siirroissa aina, kun on mahdollista. Potilaan bakteerikanta korvautuu ennätysvauhtia ja paskamahan suolisto alkaa voimaan suorastaan mainiosti. Kultasuolea voidaan verrata satujen hanheen, joka muni kultaisia munia.

Tutkijat kiistelevät, että mistä tälläinen poikkeama on saanut alkunsa. Julkisesti on käyty keskustelua siitä, että onko kyseessä vain erittäin laadukas ruokavalio vai oikeasti jokin geneettinen perimä ihmiskunnan ensiaskeleista saakka?

"Herra ministeri! Olemme paikantaneet kultasuolen.. Mahlasiirre on pian valmis..." - kyseenalaisten tiedehaarojen ammattilainen ja ulosteen suurkuluttaja

"Nopeasti, antakaa minulle ulosteen siirto kultasuolesta... muuten paskamahan syndrooma vie minut mennessään.." -pikaruuan salarakastaja ja tunnettu suolen mutka.

"Nyt muuten osuttiin kultasuoleen, ei jälkeäkään posliinissa..Äkkiä perään!" - hämärä huoltoasemien vessoissa tohtorina esiintyvä oman elämänsä kaivuu ja tutkinta
Hyödyllinen (5) Hauska (2)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Kultasuoli.