Kukkahattutäti

qwerty
13.2.2009

Kukkahattutäti on vastenmielinen moralisoija, joka tietää miten muiden tulisi elää elämäänsä. Kukkahattutäti omistaa tiukan moraalin ja vaalii hyvää kotikasvatusta. Kukkahattutäti on useimmiten vanhemmanpuoleinen naishenkilö.

Kyllä sitä on taas kukkahattutäti onnensa kukkuloilla kun saa kieltää ja moralisoida.
Hyödyllinen (17) Laadukas (17)

Uusin kommentti: Tää on yksi näistä parhaista ...

Lue kommentteja (1)

Välilyönti
18.4.2013 09:16
Tää on yksi näistä parhaista täällä.

Piilota

Kukkahattutäti

Noitavasara
2.2.2015

Kukkahattutäti on oksymoroni, joka tarkoittaa ahdasmielistä liberaalia (sukupuolineutraali ilmaus). Kukkahattutätien ideologinen päämäärä on holhousvaltio, jossa yksilön vastuu itsestään tai teoistaan on poistunut ja lainsäädännöllä ohjataan kattavasti käyttäytymistä sekä tapoja siten, että abstraktikin käytöspoikkeama on rangaistava. Kukkahattutäti-määritelmän vastakohta on tervettä maalaisjärkeä käyttävä realisti.

"Ei siitä mitään tullut. Kukkahattutädit pilasivat homman jo alkuvaiheessa älyttömillä päähänpistoillaan ja vaatimuksillaan."
Laadukas (11) Hyödyllinen (5)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

kukkahattutäti

Ryhmykyrpä
16.7.2013

erilaisten rikollisten, äärioikeistolaisten, juoppojen, huumeidenkäyttäjien ym. häiriköiden käyttämä haukkumanimi sellaisista, jotka eivät hyväksy rikollisuutta, rasismia, julkijuopottelua, huumeidenkäyttöä ym.

Vittu mähän hakkaan neekerin kännissä jos mua haluttaa ja vedän hepoo jos mua haluttaa. Kukkahatut ei mua määräile saatana.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Kukkahattutäti.