konstit on monet...

HIM
7.12.2013

sano entinen akka, kun kisalla pöytää pyyhki. Tämä vanha hauska sanonta korostaa sitä tosiasiaa, että asioita voi usein hoitaa monella eri tavalla. Jos yksi tapa tuntuu vaikealta, niin kannattaa miettiä, löytyisikö jokin toinen helpompi tapa saman lopputulokseen pääsemiseen-

Netin keskustelupalstoilla on tuhansia kotiäitien antamia neuvoja siitä, miten arkipäivän tehtäviä voi helpottaa. Tässä on muutama näyte:

* Pohjaanpalanut kattila lähtee puhtaaksi näin: laita kattilanpohjalle muutama desi vettä ja ripaus pyykkipulveria. Sitten kattila liedelle ja kiehumaan. Palanut mönjä irtoaa ilman lihasvoimaa!

* Jäikö sitruunasta puristettua mehua jäljelle, etkä tarvitse sitä lähiaikoina? Pakasta sitruunamehu jääpalakuutioissa. Sieltä sitä voi sulattaa tarvittavan määrän tai laittaa vaikka vesi/mehukannuun tai booliin makua ja kylmyyttä antamaan!

* Jääpalakuutioissa on hyvä pakastaa itsetehdyt vauvan soseet! Kun ovat jäätyneet, irrota ja laita pakasterasiaan. Sieltä sitten on helppo sulattaa tarvittava määrä. (Kunhan vauva alkaa syödä kiinteitä, laitan sitten ohjeita ja kuvia myös vauvan ruoista ja niiden tekemisestä.)

Itse muistan kauan aikaa sitten näkemäni elokuvan (Barbra Streisand pääosassa) jossa poikamies kokkasi illallista, ja mm. käytti vanhaa tennismailaa spagettisiivilänä.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle konstit on monet....