KM-nussimiskilpailu

Lahtarisika
15.8.2017

KM-nussimiskilpailu on suunniteltu kilpailu, jonka avulla Suomen kansallismieliset vaikuttajat voisivat ratkoa keskinäisen paremmuutensa. Tavoitteena on heteroseksin avulla tuottaa maahan lisää valkoisia suomalaisia.
Suomalaista kyrpää suomalaiseen vittuun on siis pelin nimi. Tyyli vapaa. Persereikäseksi pysyköön toki kiellettynä.
Legendaarinen valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin nussi yli 800:n naisen kanssa ja siitti vähintään 6 lasta. Kenessä on miestä Siitoimen manttelinperijäksi?

Mahdollisia osallistujia ja arvioita heidän mahdollisuuksistaan

1) Tinkimätön MiehittäjäRyssän vihollinen, aluepalauttaja, historioitsija Seppo Lehto. Akateemisuudestaan huolimatta reippaan urheilullinen, hurtin kansanhuumorin ystävä. Aivojen lisäksi myös runkoa, on mies, eikä mikään saatanan pystyynjäätynyt pulkannaru! Omaa tarpeeksi selkärankaa taistellakseen yksin. Nuorena miehenä tunnettu Kurun Revarobottina, Pirkanmaan Pillumagneettina yms. Saanut isolla pistoolillaan (23,5 cm) neljä hyvää osumaa. Ei siis mikään tuhkamuna. Kilpailun ennakkosuosikki!

2) Komentaja Kai M. Aalto. Vankan hengellisen ja ruumiillisen kapasiteetin omaava kansallishengen jättiläinen. Julius Streicherin veroinen propagandisti, joka teki debyyttinsä legendaarisessa Sieg Heil Suomi -dokumentissa. Siitoimen porukoihin kuulunut aatteen veteraani, joten aivan varmasti kauhea tappaja, sissimajuri ja ennen kaikkea kova panomies. Siitoin ei kelpuuttanut kaartiinsa vätyksiä, hinttejä eikä tuhkamunia.

3)Olavi Mäenpää. Karskin charmikas, kovaksikeitetty yksityisetsivä. Komeassa Olavissa ei mikään jäsen vapise. Mäenpään ankara itsevarmuus tekee varman vaikutuksen naisten sydämiin. Olkun kanssa nainen voi tuntea itsensä todellakin naiseksi. Olkku natisuttaa hetekata kuin mies ainakin, eikä mikään saatanan yrttiteetä litkivä impotentti itkupillisivari! Saatana!

4) Olavi Koskela. Suomalaisasiamies on kunnostautunut arjalaisten lasten teossa jo monesti. Lisäksi tämä pätevä demagogi muistaa aina varoittaa uhkaavasta valkoisen rodun sukupuutosta. Suomalaisen miehen perikuva ja vakaa perheenisäkin vielä. Vastustaa ankarasti persereikäseksiä ja rappiokulttuuria. Hyvät lähtöasemat kilpailussa.

5) Väinö Kuisma. Kaikkien naisten himoitsema komistus ja AGV:n tuikeakatseisten miesten ehdoton johtaja. Komeavartinen, maagis-okkulttisen lumovoiman omaava Nürnbergin Mestarilaulaja, Doktor Faust revisited. Väinö soittaa voimakkain ottein Kalevan tytärten karvakannelta. Kun Väinön graniittiset kourat tarraavat neitoon, niin siinä ei kauaa kestä, kun olkipatja jo pölisee hirsimökissä. Väinö Kuisma EI MISSÄÄN NIMESSÄ OLE HOMO!!

6) Filosofian tohtori Jussi Halla-aho. Mamukriitikko, jämäkkä älykkö ja aseharrastaja. Purevan älyimen lisäksi omaa purevan elimen: Nahkapistoolilla saanut aikaan viisi hyvää täysosumaa. Hallis pistää femakoille jauhot suuhun. Saisi tehdä kyllä lisääkin lapsia. Kaikesta huolimatta yksi kilpailun ennakkosuosikeista.

7) Esa Taberman. Turkulainen strategi, kiinteistöasiantuntija, sota- ja aatehistoriotsija. Miehekkään könsikkään oloinen nallekarhu. Ottaa naisen kuin naisen karhunsyleilyynsä ja jyystää arjalais-germaanisen lakaisukoneen tavoin. E.T. tietää varmaankin hyvin, että naaraan vaistoelämään eivät vetoa nykyajan nyyhkivät, käsivoiteelta haisevat, pyllynsä kosteuspyyhkeellä pyyhkivät metroseksuaalipuppelit. Kunnon suomalaisäijä tulee saunasta, ottaa utareesta kiinni ja paiskaa hetekalle, perkele! Ja muksuja kun tulee, niin ei niiltä ainakaan ruoka ja remmi puutu, saatana!

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle KM-nussimiskilpailu.