Kiintolohkare

Naurukala
11.9.2023

Yleisimmin miehen geneettisen mullistuman seurauksena syntynyt suuri kupumainen vatsa. Se on täydellisen pyöreä, ja koostumus on kuin suuri kiinteä hauislihas. Näin ollen kiintolohkaretta ei tule sotkea amatöörien roikkuvaan paskamahaan. Kiintolohkare on genetiikan ja sitkeän kehitystyön tulos. Se on omatoiminen biologinen loisorganismi, joka kerää massaa antaen isännälleen massiivisen luotiliiviäkin vahvemman titaanisen keskivartalonsuojauksen. On edelleen suuri tieteellinen mysteeri, kuinka kiintolohkare onnistuu vastustamaan kaikkia fysiikan lakeja. Erityisesti Newtonin painovoimalakia.

Tämän ainutlaatuisen sulattamon tehon ansiosta kiintolohkareen saavuttanut henkilö voi kuluttaa suuria määriä ruokaa ja olutta.

Harrastelijat huoltavat ja kasvattavat lohkarettaan, kuin bonzaipuuta. Kiintolohkare vaatii erityistä huolenpitoa ja hellyyttä isännältään, ja tunne on usein molemminpuolinen.

Ensimmäisten kiintolohkareiden löydyttyä kumottiin väite, jonka mukaan pakaralihaksen alla olevat lonkan syvät ulkokiertäjät olisivat ihmisen suurimmat lihakset.

"Kuuluvat puhuvan, että eräs etulinjan miehistä pysäytti kiintolohkareellaan ballistisen ohjuksen..aikovat seuraavaksi hyödyntää myös meritaisteluissa " - oman elämänsä kiikkutuolikenraali ja tunnettu juksuri

"Tässä näemme miehen huoltamassa aarrettaan hartaasti ja harkituin kosketuksin.." - toisten asuntoihin kurkkiva ja turhan lähellä kameraa hönkivä oman elämänsä luontodokumentoija
Hyödyllinen (3) Laadukas (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Kiintolohkare.