jakamaton ihmisarvo

pillimehu
30.6.2017

Poliittisessa retoriikassa on kulttuurimarxistien toimesta määritelty käsite "jakamaton ihmisarvo", jota käytetään kun halutaan perustella miksi Suomen pitää vastaanottaa ISIS-taistelijoita ja muita terroristeja, sotilaskarkureita, sotarikollisia, sosiaalipummeja ja yleensäkin porukkaa, jotka sopeutuvat äärimmäisen huonosti suomalaiseen yhteiskuntaan.

Jakamaton ihmisarvo tarkoittaa termiä käyttävien mielestä sitä, että kenellä tahansa maapallon asukkaalla (tai jopa universumin eliöllä) on oikeus tulla Suomeen elämään sosiaaliturvan varassa. Suomalaisten veronmaksajien velvollisuus on elättää nämä tulijat tarvittaessa hautaan saakka. Jokainen ihminen on tasan yhtä arvokas eli esim. murhaaja-raiskaaja-terroristi on samanarvoinen kuin Suomen pääministeri.

Jakamaton ihmisarvo ja oikeusvaltio-käsitettä käyttävien mielestä on myös luontevaa, että eduskuntavaaleissa toiseksi suurimmaksi puolueeksi äänestetty puolue voidaan sulkea pois ja kieltäytyä tekemästä yhteistyötä heidän kanssaan. Heille on luontevaa, että toisinajattelijoita viedään putkaan, kun mielenosoittajat käyttävät perustuslaillista oikeuttaan osoittaa rauhanomaisesti mieltään hallituksen politiikasta. Poliitikasta eri mieltä olevat voidaan surutta mediassa leimata natseiksi ja fasisteiksi eikä tässä ole mitään väärää jakamattoman ihmisarvon kannattajien mielestä.

Petteri Orpo painottaa, että ihmisarvo on jakamaton ja oikeusvaltion periaatteista on pidettävä kiinni.
Laadukas (15) Hauska (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle jakamaton ihmisarvo.