Happy Joe

HappyJoe
29.9.2012

Happy Joe on lyhytkasvuinen henkilö, joka tilataan yleensä ravintoloissa/baareissa viihdyttämään iltaa. Hän tulee takahuoneen lokerostaan aina kun ravintolan henkilökunta huutaa "Happy Joe", ja astelee tomerasti ovesta sisään ravintolan puolelle. Henkilökunta osoittaa ketä Joe menee viihdyttämään, ja Joe kävelee asiakkaan luokse. Tässä vaiheessa asiakkaalla on hyvä olla korkea pöytä molempien osapuolien vuoksi, jotta Joe mahtuu seisomaan asiakkaan edessä pöydän alla. Joe hoitaa hommansa vain ja ainoastaan seisaaltaan. Hän avaa asiakkaan housut, tekee Happy Joe's Happy Tricks ja lopuksi Happy Ending. Joella on myös kaksi sisarusta; Happy Jane ja Bad Mike. Bad Mike tulee vain ja ainoastaan huonosti käyttäytyville asiakkaille. Happy Jane taas on enemmän naisille tarkoitettu viihdyke. Kaikki kolme sisarusta ovat noin 110cm pitkiä. Heidät voi tavoittaa melkein jokaisesta ravintolasta Suomessa, mutta on huhuttu että heillä olisi myös lyhytkasvuisen suvun jatketta muuallakin maailmalla.
Seuraavan kerran kun olet ravintolassa ja tarjoilija kysyy mitä ottaisitte, sano vain "Happy Joe", ja koe tämä ainutlaatuinen kokemus.

Tarjoilija: "Mitä saisi olla ?"

Asiakas: "Happy Joe, ja ystävälleni Happy Jane.. ja käske Joen pukeutua poliisiasuun tällä kertaa, en oikein pitänyt viimekerran merimiesasusta."

Tarjoilija: "Selvä juttu." "JOE JA JANE, PÖYTÄ NUMERO 107!"

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Happy Joe.