Geedreich

asdasd2
12.11.2015

Pikkuvanha mineskene.fi / theexel80 foorumeiden käyttäjä, mieltää yleensä itsensä itseään vanhemmaksi (ikä 13-14) esiintyen keskustelupalstoilla vanhempana mitä on.
Tietynlainen assburger, soittaa tiedetysti pianoa ja tykkää päteä turhista asioista ja nauttii argumentoinnin (varsinkin itseään tyhmemmän kanssa) voittamisesta.
Postailee alakoululaisen pojan kuvia mineskenen "postaa kuva itsestäsi" -threadiin sekä tietokoneen saatuaan alkoi pelaamaan aktiivisesti CS:GO:ta ja postailemaan sitä itsensä sijaan foorumeille.

"Vittu jätkä sä olet sovinisti, eikö alemman koulutuksen saaneet ja normiduunia tekevät voi olla ihmisiä siinä missä muutkin?"
- Random amisjätkä

"Ensinnäkin määrre 'sovinisti' ei ole validi tähän kohtaan. Sovinismi, tunnettu laajasti myös nimellä chauvinismi on jonkin ryhmän tai ryhmän jäsenen äärimmäisyyksiin menevää, yksipuolista käyttäytymistä jotakin toista ryhmää tai sen yksityisiä jäseniä kohtaan.
Sanoin vain etten itse haluaisi olla ammattikoulun käynyt paskapalkkaa tienaava duunari, se on ihan hyvä niille joille kelpaa normijutut :)"
- Geedreich
Hyödyllinen (5) Hauska (5)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Geedreich.