Errno452

Errno452
1.8.2016

Hei! Pihistin teiltä pari vuotta sitten kaikuluotaimen (Logitech G930), joiden takuu on vielä voimassa (3v takuu). Tuote toimi jonkin aikaa aivan paskasti, kunnes mikrofoni lohkesi kun sitä vähän taivuttelin sirkkelin avustuksella normaalissa käytössä ja hyvässä säilytyksessä, auton renkaan alla. Mikrofoni lohkesi siis ainoastaan aivan kokonaan.

Tämä ei sinänsä minua kauheasti haitannut, joten otin mikrofonista tukevasti kiinni ja jatkoin käyttöä normaalisti.
Korvakuppien nahkapäällysteet ovat myös aivan epänormaalissa käytössä kuluneet loppuun, mikä ei myöskään minua vielä haitannut sillä korvani ovat muutenkin terävät.

Vikatikki kuitenkin oli, kun viime viikolla kuulokkeet lakkasivat toimimasta oikein. Kymmeniä kertoja päivässä äänet alkavat satunnaisin ajoin soimaan päässäni vaikka ottaisin kuulokkeet pois päästäni. Luulen että tämä on Wireless-kuulokkeiden positiivinen sivuominaisuus. Äänet palautuvat kuulokkeisiin kun päätä hieman heilauttaa, joten kyseessä on selvästi jonkinlainen pääni sisäinen häiriö. Vika ei missään tapauksessa ole minussa.

Vielä kerran, kuulokkeet ovat siis olleet täysin normaalissa jatkuvassa käytössä, sekä öisin tonnikalapurkkiin hyvin asetettuna tomaattiliemen sekaan. Kolhinut en niitä ole, vaan hakannut pöytään hyvin lujasti, minkä takia nämä ongelmat ihmetyttävät minua suuresti.Onko kyseessä mahdollisesti huono kappale, vai ovatko kaikki Logitech G930 kuulokkeet tällä laatutasolla? Pyydän kuitenkin mahdollista korjausta, uutta tuotetta tai mikäli mahdollista, jopa kaksinkertaista rahallista palautusta, koska vika ei tässäkään tapauksessa, voi olla käyttäjässä.

Tuote tilattiin tuolloin varastetulla Runescape-käyttäjätilillä vielä ollessani alle 100 combat, joten tilaustiedot eivät löydy tältä käyttäjätililtä, vaan pikkuveljeni Maxed accountilta. Tarvittaessa voin kiristää veljeäni hankkimaan vahvistuksen kyseisestä sähköpostiosoitteesta, mikäli hänen osallisuutensa rikokseen vaaditaan.

Alla varastetusta luottokortista peräisin olevat maksutiedot kopioituna suoraan kyseisen Runescape-tilin gmailista.
Kiitos jo etukäteen!

Skootterini on aivan puhki
Hyödyllinen (12) Huono (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Errno452.