Big Bang

Mary
15.1.2013

Viisihenkinen eteläkorealainen hiphopahtavaa, popmusiikkia soittava poikabändi.

Hyödyllinen (6) Laadukas (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Big Bang

jorkka
6.11.2012

Iso Pano. Tarkoittaa suuren mittakaavan yhtymistä.

uh ah pena älä työnnä sena - Tuhmuri
Huono (7) Hyödyllinen (3)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Big Bang

HIM
20.12.2013

alkuräjähdys, maailmankaikkeuden syntyhetki, ajan alkuhetki

Viestin otsikko: Re: Mistä alkuräjähdys sai alkunsa?Lähetetty: Ke Kesä 10, 2009 7:15 pmLiittynyt: Ma Loka 13, 2008 1:02 pm
Viestit: 347
Kannattaa huomata, että aika ja tila siinä muodossa kun ne ovat havaittavissa, ovat vain meidän universumimme ominaisuuksia eivätkä ne välttämättä päde suuremmassa kokonaisuudessa (siis multiuniversumissa). Maailmankaikkeus voi ”sijaita” vaikka ääretönulotteisessa tilavaruudessa, jossa on ääretön määrä aikaulottuvuuksia tai jotain vastaavaa ihmismielelle käsittämätöntä. Tuskin näitä asioita ikinä pystytään kunnolla ymmärtämään. Universumille ei edes välttämättä ole määriteltävissä mitään ajallista alkupistettä.

”Mitä on pohjoisnavan pohjoispuolella?” tyyppiset vertaukset on aina vakiokamaa tämän tyyppisten kysymysten yhteydessä. (tiede.fi)

Big Bang -teorian eli alkuräjähdyksen opettaminen ei kylläkään tuo nykyiseen koulunkäyntiin punaista lankaa eikä myöskään evoluution painottaminen. Varsinkin pienten lasten olisi hyvin vaikea hahmottaa näitä ja molemmat tuovat enemmän kysymyksiä kuin antavat vastauksia joita pieni lapsi tarvitsee. (hs.fi)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Big Bang.