Berry (Naurunappula)

Havoc
2.12.2015

Berry on alkuperältään Naurunappulan ponitulokas, joka liittyi sivustolle lokakuussa 2011. Hänet tunnetaan perseilystä ja rennosta meiningistä. Berry on luultavasti erittäin vahvasti vammainen, tai sairastaa autismia. Hän on myös erittäin perverssi ja seksuaalisesti sairas. Berry puhuu usein kaveriensa kanssa homoseksin ihmeistä, ja toisin kuin Berry luulee, se on muiden mielestä heidän oma pikku inside-vitsinsä. Todellisuudessa Berry haluaisi työntää kikkeiliään näiden peppureikään. Berry piirtää Naurunappulaan myös ajoittain sarjakuvia MS Paintilla, mutta niiden vastaanotto on ollut vaihtelevaa. Sarjakuvien kommentteja ovat olleet muun muassa "5/5" ja "Mitä vittua tää paska nyt on? Tunkekaa tää takas sinne perseisiinne."

http://naurunappula.com/u/83357

Varoitus: Edes profiilisivun kommenttien lukemista ei suositella, ellet sitten halua kivessyöpää tai muita haitallisia komplikaatioita.

Tykkään postata paskaa koska se aiheuttaa peppukipua :coolface:
tykkään myös tehdä turhia tilapäivityksiä koska sekin tuntuu aiheuttavan peppukipua :coolface:
-Berry kuvailee itseään

kun tosinaintiin ryhdytään niin naiset ovat vain tiellä
-Berryn viisauksia

Rahoitan terrorismia ja järjestäytynyttä rikollisuutta :coolface:
-Berry sepaa taas jotain

ja kun se saatana oksensi jo toistamiseen siihen ovelle ja siihen oveen, en vittu voi lähtee sängystäni jos en haluu oksennusta jaloilleni
-Berry kertoo... jostain

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Berry (Naurunappula).