Autokauppiaat

urbaanidorka
7.11.2008

Autokauppiaat ne jalot hyvätahtoiset hemmot jotka tykkäävät myydä vanhoja paskoja (kts ruoska) ylikalliilla kuluttajille, jotka eivät autojen hinnoista mitään tiedä. eikös tämä olekin TÖRKEÄÄ? joten tästä lähtien autokaupassa tai netissä autoja katsellessasi selvitä auton oikea hinta, jos myyjä kummiskin yrittää kusta sinua silmään kuse hänen silmään KOVAA. voit myöskin tempaista häntä jos siltä tuntuu... En kummiskaan itse ole sellaisia tuhmuuksia tehnyt vaikka mieli tekisi!


Sitten myös ovat nämä toisenlaiset autokauppiaat nimeltä mustalaiset. HE myyvät sinulle pöllityjä manne mersuja, saabeja, fordeja, toyotia, ja volvoja. joten ÄLÄ helvetissä osta vanhaa edellämainituista automalleista tai koet virheen... auto leviää alkukilometreillä koska mannet ovat kusseet putkiin sun tehnyt muuta SABOTAACHIA. Jos hyvällä munkilla he ovat saaneet uuden auton he myyvät sen 2x hinnalla. joten varoituksen sana on tullut.

Huono (7) Hyödyllinen (4)

Uusin kommentti: Iteki ostin autokaupasta kaks "hyväkuntosta" ...

Lue kommentteja (1)

Zeus
8.4.2009 22:01
Iteki ostin autokaupasta kaks "hyväkuntosta" bemaria... 1. kiertokanki mutkalla! 2. Moottorinlohkot halki; Öljy ja jäähdytysvesi vaihtoivat kivasti paikkaa aina silloin tällöin!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Autokauppiaat.