antirasismi

anatta
1.4.2022

Nimellisesti rasismia vastustava aate.
Käytännössä monikultturismia aktiivisesti ihannoiva ideologia jossa pyritään uskottelemaan itselle ja muille monikulttuurista ihanuutta tunnustamatta monikulttuurisuuden itsensä aiheuttamia ongelmia. Antirasismissa nähdään joka puolella vähemmistöihin kohdistuvaa rasismia ja sortoa johon syntipukki on kantaväestö.

Antirasismissa rasisminvastaisuus on valikoivaa eivätkä antirasistit kykene tunnistamaan ja tunnustamaan omaa rasistisuuttaan, esimerkiksi antirasistit hyväksyvät vain tummaihoisille tarkoitettujen tilojen tarjoamisen mutta vastaavasti näkisivät vain valkoisille tarkoitetut tilat rasistisina. Antirasismissa ei uskalleta puuttua monikulttuurisuuden tuomiin ongelmiin tai valtaväestöön kohdistuvaan vihaan koska antirasistit pelkäävät joutuvansa tällöin itse rasismisyytösten kohteeksi.

Ideologian leviämisen tehokkuus perustuu sen itsestään käyttämään harhaanjohtavaan nimeen jonka turvin pyritään mustamaalaamaan kritiikin esittäjät; "jos et ole antirasisti eli rasisminvastustaja, olet rasisti".

Huono (1) Hyödyllinen (1)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle antirasismi.