Alexi Laiho

riggeri
4.8.2008

Children Of Bodomin solisti sekä kitaristi.

Uusin kommentti: Tämä ei ole slangia!

Lue kommentteja (1)

kmarvia
13.9.2013 21:16
Tämä ei ole slangia!

Piilota

Alexi Laiho

Kaewyn
27.3.2008

CoB:in kitaristi

"Kato Alexi incomin"
Turha (11) Hyödyllinen (3)

Uusin kommentti: Tämä ei ole slangia!

Lue kommentteja (1)

kmarvia
13.9.2013 21:17
Tämä ei ole slangia!

Piilota

Alexi Laiho

Deathrollis
13.8.2008

Alexi on soittanut monissa orkestereissa, mutta hänet on potkittu niistä pois puuttuvan soittotaitonsa ja syntisten vatsalihastensa takia.

Jammu & Lapset (Jammu kyseli bändiinsä taannoin uutta kitaristi-kantelisti-laulajaa, kun edellinen, muuan 7-vuotias poika oli yllättäen kadonnut metsään...Hulluna ja huulirasvoista riippuvaisena miehenä Alexi tietenkin tarttui pestiin, soitti 665:ssä biisissä, 667:llä keikalla ja teki 12 albumia kunnes parin päivän työuran jälkeen potkittiin puuttuvan melodia- rytmi- ja pedofiliatajunsa vuoksi.)

Alexi pitää erittäin hyvää huolta ulkonäöstään. Hän käyttää mm. Maybellinen Dream Matte Mousse -meikkivoidetta sekä Rimmelin kajalia. Alexi saa pidettyä hiuksensa kiiltävinä olemalla pesemättä niitä moneen kuukauteen. Jos joku tilaisuus lyhyellä aikaviiveellä tulee esiin, eikä Alexilla ole aikaa saada hiuksiaan rasvaisiksi, hän pestautuu paikalliseen McDonaldsiin ja varastaa sieltä paistorasvan ja sivelee sitä kotona hiuksiinsa. Alexin hiukset leikkaa hänen toverinsa Janne Wirman, joka on vastuussa myös Alexin kynsien lakkaamisesta. Monet nykyajan teinitytöt matkivat hiusmallinsa Alexilta. Alexin lempiväri on vaaleanpunainen, ja se myös näkyy hänen pukeutumisessaan. Alexi pitää usein tiukkaa, pinkkiä toppia ja tiukkoja farkkuja.

Vaikka Alexi ei osaakaan soittaa, kitarat ovat hänelle äärettömän tärkeitä. Alexi usein nuolee kitaroitaan ja nukkuu niiden kanssa. Hänet on myös usein tavattu kadulla juttelevan kitaralleen. Kitarat ovat ESP-merkkisiä halpoja kopioita. Eräs reportteri sai kerran nauhalle, kun Alexi kosi kitaraansa, suikkasi sille suukon kaulaan ja alkoi rämpyttää Alice Cooperin Bed Of Nailsia. Alexilla on myös Lacosten valmistama Daakocaster (kopio Stratocasterista) on toistaiseksi mailman kallein kitara. Se maksaa 19000 €. Alexilla on myös vaaleanpunainen V-kitara, joka todellisuudessa on sydämen muotoinen. Alexin kitarassa on myös tupakansytytin.

taas se alexi soittaa sitä kitaraa kielellä!!

Uusin kommentti: Tämä ei ole slangia!

Lue kommentteja (1)

kmarvia
13.9.2013 21:17
Tämä ei ole slangia!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle Alexi Laiho.