03-Syndroma

martinius
13.9.2019

03-syndrooman voi diagnosoida "ihmiselle" joka ajaa 500€ tai 3500€ mopolla josta on poistettu kuristukset mutta heidän älykkyysosamäärä tämän kehitysvamman takia on alhainen jonka takia he eivät itse osaa säätää mopojaan.
03-syndrooman omaava "ihminen" voi joskus olla vaikea ulkoisesti huomata mutta tähänkin on ratkaisu. Heidän pukeutuminen on yleensä erittäin massamainen sekä heidän vaatetuksensa maksaa yleensä yli 100€ kenkiä lukuunottamatta
sekä he liikkuvat yleensä suurissa laumoissa ja jostain tuntemattomasta syystä he hakeutuvat uimarantojen lähellä oleviin metsiin juomaan alkoholia sisältäviä juomia sekä polttamaan tupakkaa.
Näitä alhaisen älykkyysosamäärän omaavia humanoideja kannattaa varoa, koska heidän tyhmyys voi olla tarttuvaa sekä heidän SAATANAN rasittavat tavat tarttuvat mukana.

ohje: pysy kaukana 03-syndrooma humaniodeista ja jos näet sellaisen, kutsu häntä homoksi, koska he suuttuvat siitä ja sitten lähde karkuun ja seuraa turvallisen välimatkan päästä heidän perseilyään kun he eivät tajua että minne katosit
kun menit valotolpan taakse.

Meidän kylän Eetu omaa vakavan 03-syndrooman

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle 03-Syndroma.